Getrouwde Sylvie Meis duikt ineens op in datingshow Love Island

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is één van de knappe presentatrices die Nederlands rijk is. Helaas hebben we haar al een aantal jaar verloren aan onze Duitse buren en is de knappe vrouw vooral daar te zien op tv. Ook nu duikt ze daar weer op in een populair programma: Love Island…

Sylvie doet mee aan datingshow na roerig liefdesleven

Twee jaar geleden is Sylvie Meis getrouwd met de Duitse kunstenaar Nicolas Castello. Het koppel is beide in hun begin 40 en Sylvie lijkt na al die jaren toch de ware te hebben gevonden. Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Sylvie de nieuwe presentatrice was van hitserie Love Island, de Duitse versie. Hierin schitterde Sylvie in de afleveringen in weinig bedekte outfits. Ze probeerde de Duitse singles te begeleiden bij het vinden van de liefde. Nu was Sylvie haar rol voornamelijk genieten van het mooie weer op het eiland Tenerife. Sylvie verblijft een maand op het eiland en de uitzendingen worden uitgezonden op de Duitse zender RTL-zwei.

Met onderstaande post maakte Sylvie bekend dat ze ook dit jaar het programma zal presenteren. Zo zijn de Duitsers dus wederom erg gecharmeerd van onze knappe Sylvie. De presentatrice laat weten dat het nieuwe seizoen van Love Island vanaf volgende week te zien is. De keuze om uitgerekend Sylvie een datingprogramma te laten presenteren blijft ironisch. Zo heeft de Nederlandse schone zelf nogal een roerig liefdesleven gehad. Het begon natuurlijk met haar huwelijk met Rafael van der vaart en daarna kwamen er veel andere mannen voorbij. Wel lijkt Sylvie altijd een voorkeur te hebben aan mannen die genoeg geld op de bankrekening hebben staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie gaat naar de stad van de liefde

Dat Sylvie haar man Nicolas genoeg geld heeft is zeker. De twee verschenen begin vorige maand in New York en schitterde bij een gigantische gouden kubus. Dit kunstwerk is miljoenen waard en gemaakt door Nicolas. Nadat Sylvie verscheen in New York was ze vorig weekend weer te vinden in Parijs. De knappe Sylvie vliegt de wereld rond en neemt ons graag mee op haar Instagram. Zo deelde Sylvie meerdere foto’s dat ze aan het genieten was in de stad van de liefde. We gaan er vanuit dat dit wederom met haar liefje is want ze slaapt in een peper duur hotel in Parijs. Trots deelt Sylvie en foto in pyjama vanuit haar hotelkamer. Sylvie heeft natuurlijk nog steeds een dikke laag make-up op want zonder zal Sylvie niet snel voor de camera verschijnen. Sylvie deelde naast haar slaapkamer ook wat foto’s waar ze uitgebreid poseert. Zo ook in een niets verhullend zwarte jurk waarin ze stukken huid onthuld. De man van Sylvie mag zich maar gelukkig prijzen met zo’n knappe vrouw aan zijn zijde. Na Sylvie haar weekend tripje in Parijs rijst ze af naar Tenerife waar ze dus een aantal weken mag genieten van de Spaanse zon. Dit terwijl de deelnemers hun best doen om de liefde te vinden in de villa.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!