Getest: Het lekkerste bier pakket van eigen bodem!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe je een koude, donkere avond thuis toch een hele warme wending kan geven? Organiseer gewoon je eigen bierproeverij. Nodig vooral niet te veel mensen uit, dit bier van eigen bodem wil je stiekem namelijk helemaal niet delen!

We hebben het nooit gesnapt: een krat bier kopen. 24 flesjes met precies dezelfde inhoud, daar raak je als liefhebber toch na een paar flesjes op uitgekeken? Voor de echte genieter is het een veel beter idee om een krat vol unieke speciaalbieren aan te schaffen! Bij Biervaneigenbodem.nl worden je stoutste bierdromen werkelijkheid! Hun bierpakketten zijn met liefde samengesteld, en schreeuwen om een privé bierproeverij! Dat is precies wat er in ons geval losbarstte toen het mooie houten kratje vol lekkers op de deurmat plofte…

Bierpakket voor de échte liefhebber

Mannen in heel Nederland kunnen het over één ding eens worden: praten over bier is soms net zo leuk als het drinken zelf. Met een pakket van Biervaneigenbodem.nl heb je sowieso genoeg gespreksstof én vloeistof voor een hele avond. Het begint al met het uitpakken van het bier pakket. Zodra het eerste kleurrijke flesje uit het pakket gehaald wordt kan de pret beginnen. Waar komt het biertje vandaan? Wat is het verhaal achter het kleurrijke etiket? Welke (vaak grappig gevonden) naam heet het biertje? Alle verdere informatie vind je in het handige boekje dat ook in het kratje verstopt zit. Zo weet je precies wat je proeft.

biervaneigenbodem

Bier open? Proeven maar!

Nadat het dopje met de bijgeleverde opener eraf gehaald is begint de proeverij. Na kort discussiëren over wie welk biertje soldaat mag maken worden de eerste slokken genomen. De biertjes uit het pakket komen uit elke windstreek in Nederland. Het gaat hier écht om bier van eigen bodem! Ooit een biertje uit Enschede, Utrecht of Maastricht geproefd? Elke streek heeft z’n eigen smaak. Wie slim is neemt er ook een aantal heerlijke bijpassende borrelhapjes bij. Een bierproeverij is niet compleet zonder een oude kaas met mosterd. Ook allemaal lokaal gemaakt uiteraard! Zoek je dus nog een mooie activiteit voor thuis?  Dan kan je met een pakket van Biervaneigenbodem dus niet fout gaan! Veel drinkplezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.