Geraldine Kemper zit in Big Brother 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Realityshow Big Brother gaat weer beginnen! Zou deze oeroude tv-formule ook in 2021 nog werken? Aan Geraldine Kemper zal het niet liggen…

We ‘doen’ het al jaren met Vlaanderen op gebied van realityprogramma’s: bijna alle dating- en relatieshows die op eilanden plaatsvinden hebben een mix van Nederlanders en Belgen als deelnemers. Geen wonder dat het nieuwe seizoen van Big Brother (!) ook een samenwerking met onze zuiderburen gaat worden. Onze afgevaardigde presentatrice: Geraldine Kemper!

Geraldine Kemper presenteert Big Brother 2021

Big Brother was in 1999 voor het eerst op tv. John de Mol had goud in handen: hij verkocht zijn realityshow aan tientallen landen. Sommige van deze landen zijn nooit gestopt met Big Brother. ‘Wij’ waren er in 2006 wel klaar mee. Toch komt het beroemde programma in 2021 terug op de Nederlandse én Belgische buis. Ons aandeel in deze nieuwe Big Brother-serie heeft sinds deze week een gezicht: Geraldine Kemper vormt samen met Vlaming Peter van de Veire het presentatieteam. Je hebt sowieso al minimaal één reden om te gaan kijken dus!

Of het nog gaat werken, zo’n verouderde formule? Geraldine denkt van wel. Ze heeft het over “een project dat 100 dagen loopt en 24/7 doorgaat. En dan ook nog elke week live! Wij leven nu natuurlijk allemaal inmiddels in een Big Brother wereld, met social media waarbij iedereen zich van zijn beste kant laat zien met filters en effecten. Ik verwacht echt een Big Brother 2.0.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!