Geraldine Kemper geniet intens op heerlijke vakantie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper maakt ons jaloers met haar zonnige vakantiekiekjes. Cultuursnuiven doet voormalig presentatrice van 3 op Reis maar al te graag. Op haar heerlijke nieuwste foto neemt de blondine je mee in het vakantiegevoel…

Geraldine Kemper heeft het weer goed voor elkaar. De presentatrice heeft onderhand al de hele wereld rondgereisd en is een echte levensgenieter. Geraldine kan blijkbaar geen genoeg van de heerlijke vakanties krijgen, want ze is weer in het buitenland gespot. Blijkbaar wilde ze even heel ver van Nederland vandaan, ze zit namelijk helmaal aan de andere kant van de oceaan. Zo’n 9.000 kilometer verderop geniet de voormalig 3 op Reis presentatrice van het Mexicaanse zonnetje. Ze weet dan ook precies hoe ze ons jaloers maakt. Het Instagram account van Geraldine is ineens aangevuld met warme vakantiefoto’s en daar worden wij natuurlijk ook een beetje warm van. De lach van de presentatrice zien we niet vaak zó breed, dus ze zal wel ultiem aan het genieten zijn daar. Deze foto van haar onvergetelijke vakantie springt er gelijk uit en tovert zelfs een lach op onze gezichten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Als het aan haar ligt, blijft Geraldine nog even weg

Je zou bijna denken dat Geraldine binnenkort naar het verre Mexico emigreert. Daar geven we haar overigens zeker gelijk in. De presentatrice heeft er namelijk nog nooit zo relaxed en ‘zen’ uitgezien. Ze straalt een en al rust uit terwijl ze op het strand of naast het zwembad ligt. Waarschijnlijk heeft ze zelfs een cocktailtje of een biertje in haar hand, Geraldine is bovendien een heel ervaren levensgenieter. In die setting vond ze het dan ook het perfecte moment voor een selfie zodat ze haar volgers weer eens jaloers kan maken…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper: jouw ideale reisgids!

We kennen geen leukere cultuursnuiver dan Geraldine Kemper. Door haar ervaringen bij 3 op Reis weet ze maar al te goed wat voor soort bezienswaardigheden ze moet bezoeken op vakantie. We weten allemaal dat Geraldine een uitstekende reisgids is, maar dat kan ze nu helaas niet meer bij 3 op Reis voor de buishangers doen. Toch lijkt ze haar eigen manier helemaal gevonden te hebben, dit keer ook met nieuw publiek. Ze hangt in Mexico de reisleider uit via Instagram. Op Social Media neemt ze al haar volgers mee op avontuur. Ook in het Instagram verhaal van Geraldine zijn genoeg vakantiekiekjes te vinden!

Lees ook: De allermooiste Instagram foto’s van presentatrice Geraldine Kemper

Keert Geraldine Kemper terug in 3 op Reis?

De reisgids-passie lijkt dus wel degelijk aanwezig te zijn bij Geraldine. Ze presenteerde reisprogramma 3 op Reis van 2012 tot 2020. Die 8 jaar aan reizen hebben haar heel wat mooie herinneringen meegegeven. Ze heeft voor het programma onder andere een roadtirp gemaakt door Europa en reisde naar de Caraïben. De presentatrice stapte over naar RTL, waardoor ze dus niet meer te zien was op NPO. Toch lukte het haar in 2019 om terug te keren in het programma, maar helaas hield het daarna snel op. Toch hebben we nog hoop om Geraldine weer terug te zien in het programma. Misschien gebeurt dat toch nog wel, want de motivatie vanuit de presentatrice is sowieso aanwezig. Het zou ons niet verbazen dat Geraldine naar meer smacht als ze terugkomt uit Mexico. Als ze daar ooit uit terugkomt dan…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!