Gemene Katja Schuurman maakt Soundos El Ahmadi met grond gelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft slecht nieuws voor komiek Soundos El Ahmadi. Escaleert het tussen de twee op de set?

Katja Schuurman maakt het wel erg bont in de serie Meer Soundos. Als therapeut geeft ze Soundos het ene na het andere foute advies. De komiek druipt af na het horen van het slechte nieuws. Gaat de vurige Katja altijd zo met haar medespelers om?

Katja Schuurman keihard in Meer Soundos

De scènes met haar worden Katja worden ronduit magisch genoemd. Soundos is voor een keertje bescheiden en geeft alle eer aan de ervaren actrice. Katja speelt in de serie “Meer Soundos” de therapeut van Soundos, genaamd Aaliyah. En hoe! Ze vuurt van alles af op Soundos aan adviezen en opmerkingen. Niet echt therapeutisch, lijkt ons. Dit terwijl het komedieprogramma eigenlijk vooral om Soundos moet draaien. Maar Soundos neemt de adviezen zeer serieus, hoewel het niet per se adviezen zijn waar ze als komiek op zit te wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Katja Schuurman niet de enige op drukke set

Naast Katja Schuurman zitten er nog veel meer BN’ers in Meer Soundos. Van Stefano Keizers tot Robbert Bleij en van alles ertussen in. Drukke boel dus. Soundos vertelt dat ze het allemaal onder controle heeft gehouden op de set, ondanks de vele zeer aanwezige personen. Zo spreekt ze over een “fijne sfeer”, ondanks dat het tijdstip wat vroeg was voor haar. Ze lijkt ook een stukje minder bij de les dan de messcherpe Katja. De uitzending met de krullenbol als kattige psychologe is te zien op Videoland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Katja mag zich eindelijk uitleven

Katja moet zich waarschijnlijk normaal flink inhouden. Bijvoorbeeld als ze model staat. Dan moet ze vooral stilzitten en lief kijken. Maar in de echte “acteer” wereld is Katja dus eigenlijk helemaal niet zo lief als ze normaal oogt. Dat is natuurlijk ook de kunst van het acteren, je anders voordoen dan je daadwerkelijk bent. De 47-jarige moeder is haar temperament nog niet uit het oog verloren, zo blijkt maar weer. Persoonlijk lijkt iedereen gelukkig wel goed met Katja te kunnen en ook zij houdt vooral zichzelf goed onder controle.

Katja Schuurman geeft les

Niet alleen in de show zelf geeft Katja Schuurman advies aan haar tegenspeelster Soundos El Ahmadi. Laatstgenoemde is Katja ook dankbaar voor advies op het gebied van acteren. Door haar jarenlange carrière op tv en in de bioscoop is Katja iemand die je er als beginnende acteur graag bij wilt hebben. De nog onervaren Soundos had dus een hoop aan Katja, en kon ook bij haar terecht voor tips. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...