Gemene Katja Schuurman maakt Soundos El Ahmadi met grond gelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft slecht nieuws voor komiek Soundos El Ahmadi. Escaleert het tussen de twee op de set?

Katja Schuurman maakt het wel erg bont in de serie Meer Soundos. Als therapeut geeft ze Soundos het ene na het andere foute advies. De komiek druipt af na het horen van het slechte nieuws. Gaat de vurige Katja altijd zo met haar medespelers om?

Katja Schuurman keihard in Meer Soundos

De scènes met haar worden Katja worden ronduit magisch genoemd. Soundos is voor een keertje bescheiden en geeft alle eer aan de ervaren actrice. Katja speelt in de serie “Meer Soundos” de therapeut van Soundos, genaamd Aaliyah. En hoe! Ze vuurt van alles af op Soundos aan adviezen en opmerkingen. Niet echt therapeutisch, lijkt ons. Dit terwijl het komedieprogramma eigenlijk vooral om Soundos moet draaien. Maar Soundos neemt de adviezen zeer serieus, hoewel het niet per se adviezen zijn waar ze als komiek op zit te wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Katja Schuurman niet de enige op drukke set

Naast Katja Schuurman zitten er nog veel meer BN’ers in Meer Soundos. Van Stefano Keizers tot Robbert Bleij en van alles ertussen in. Drukke boel dus. Soundos vertelt dat ze het allemaal onder controle heeft gehouden op de set, ondanks de vele zeer aanwezige personen. Zo spreekt ze over een “fijne sfeer”, ondanks dat het tijdstip wat vroeg was voor haar. Ze lijkt ook een stukje minder bij de les dan de messcherpe Katja. De uitzending met de krullenbol als kattige psychologe is te zien op Videoland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Katja mag zich eindelijk uitleven

Katja moet zich waarschijnlijk normaal flink inhouden. Bijvoorbeeld als ze model staat. Dan moet ze vooral stilzitten en lief kijken. Maar in de echte “acteer” wereld is Katja dus eigenlijk helemaal niet zo lief als ze normaal oogt. Dat is natuurlijk ook de kunst van het acteren, je anders voordoen dan je daadwerkelijk bent. De 47-jarige moeder is haar temperament nog niet uit het oog verloren, zo blijkt maar weer. Persoonlijk lijkt iedereen gelukkig wel goed met Katja te kunnen en ook zij houdt vooral zichzelf goed onder controle.

Katja Schuurman geeft les

Niet alleen in de show zelf geeft Katja Schuurman advies aan haar tegenspeelster Soundos El Ahmadi. Laatstgenoemde is Katja ook dankbaar voor advies op het gebied van acteren. Door haar jarenlange carrière op tv en in de bioscoop is Katja iemand die je er als beginnende acteur graag bij wilt hebben. De nog onervaren Soundos had dus een hoop aan Katja, en kon ook bij haar terecht voor tips. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!