Gele Barbara Sloesen heeft belangrijke boodschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe jaar klopt al op de deur. Tijd voor zelfreflectie, wijze raad en goede voornemens dus! Barbara Sloesen trapt af met een hele belangrijke geelgekleurde boodschap!

Barbara Sloesen staat in het nieuwste nummer van &C Magazine met een zeer opvallende foto. Daar zit vast een gedachte achter: nu ze je aandacht toch heeft, neemt ze even de tijd om iedere geïnteresseerde ’n belangrijke boodschap mee te geven. Wat dat met die banaan te maken heeft mag je helemaal zelf invullen…

Lees ook: Barbara Sloesen binnenkort weer op tv te zien!

Barbara Sloesen: vergeet jezelf niet

De nieuwste editie van &C gaat over allerlei soorten ‘selfcare.’ Welke soort ze met deze foto probeert aan te stippen? Raad maar raak. Misschien dat haar belangrijke boodschap, die ze via Instagram met de wereld deelt, het allemaal iets duidelijker voor je maakt: “Wees lief voor elkaar, verplaats je in een ander. Maar vergeet ook jezelf niet!” Bedoelt ze dat we niet moeten vergeten om gezond te eten? Of is het een symbolische banaan, en bedoelt ze iets heel anders?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!