Gal Gadot laat haar eerste TikTok-dansje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is een klein beetje laat op het feestje, maar ‘Wonder Woman’ Gal Gadot heeft TikTok ontdekt! De actrice laat zien hoe vrouwen als zij plezier maken…

Ook buitengewone ‘girls’ als Gal Gadot ‘wanna have fun!’ Af en toe een onvervalst TikTok-dansje instuderen en vervolgens opnemen hoort daar blijkbaar ook bij! De actrice komt een klein beetje laat op de TikTok-hype af, maar dat mag de pret niet drukken: de Israëlische schoonheid bevindt zich net als ‘Wonder Woman’ ineens in de 80’s. Dansen dus!

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Wonder Woman Gal Gadot ‘vast’ in de 80’s

In haar nieuwste film Wonder Woman 1984, die door alle coronamaatregelen steeds maar uitgesteld wordt in Nederland, bevindt superheldin Wonder Woman zich ineens in de 80’s. Hoe de Amazonekrijger daar mee omgaat? Ze heeft de stijl, moves en muziek in ieder geval al goed bestudeerd! In haar allereerste echte TikTok-dansje zie je Gal Gadot een hoop plezier maken. Dat het ook meteen mooie reclame is voor haar nieuwe film zal vast geen toeval zijn…

@galgadotMy first time dancing on Tiktok! ##80sVibe ##WW84♬ Girls Just Wanna Have Fun – Cyndi Lauper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!