Gal Gadot laat haar eerste TikTok-dansje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is een klein beetje laat op het feestje, maar ‘Wonder Woman’ Gal Gadot heeft TikTok ontdekt! De actrice laat zien hoe vrouwen als zij plezier maken…

Ook buitengewone ‘girls’ als Gal Gadot ‘wanna have fun!’ Af en toe een onvervalst TikTok-dansje instuderen en vervolgens opnemen hoort daar blijkbaar ook bij! De actrice komt een klein beetje laat op de TikTok-hype af, maar dat mag de pret niet drukken: de Israëlische schoonheid bevindt zich net als ‘Wonder Woman’ ineens in de 80’s. Dansen dus!

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Wonder Woman Gal Gadot ‘vast’ in de 80’s

In haar nieuwste film Wonder Woman 1984, die door alle coronamaatregelen steeds maar uitgesteld wordt in Nederland, bevindt superheldin Wonder Woman zich ineens in de 80’s. Hoe de Amazonekrijger daar mee omgaat? Ze heeft de stijl, moves en muziek in ieder geval al goed bestudeerd! In haar allereerste echte TikTok-dansje zie je Gal Gadot een hoop plezier maken. Dat het ook meteen mooie reclame is voor haar nieuwe film zal vast geen toeval zijn…

@galgadotMy first time dancing on Tiktok! ##80sVibe ##WW84♬ Girls Just Wanna Have Fun – Cyndi Lauper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!