Gal Gadot laat haar eerste TikTok-dansje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is een klein beetje laat op het feestje, maar ‘Wonder Woman’ Gal Gadot heeft TikTok ontdekt! De actrice laat zien hoe vrouwen als zij plezier maken…

Ook buitengewone ‘girls’ als Gal Gadot ‘wanna have fun!’ Af en toe een onvervalst TikTok-dansje instuderen en vervolgens opnemen hoort daar blijkbaar ook bij! De actrice komt een klein beetje laat op de TikTok-hype af, maar dat mag de pret niet drukken: de Israëlische schoonheid bevindt zich net als ‘Wonder Woman’ ineens in de 80’s. Dansen dus!

Lees ook: Vanaf deze datum staat Modern Family seizoen 11 op Netflix

Wonder Woman Gal Gadot ‘vast’ in de 80’s

In haar nieuwste film Wonder Woman 1984, die door alle coronamaatregelen steeds maar uitgesteld wordt in Nederland, bevindt superheldin Wonder Woman zich ineens in de 80’s. Hoe de Amazonekrijger daar mee omgaat? Ze heeft de stijl, moves en muziek in ieder geval al goed bestudeerd! In haar allereerste echte TikTok-dansje zie je Gal Gadot een hoop plezier maken. Dat het ook meteen mooie reclame is voor haar nieuwe film zal vast geen toeval zijn…

@galgadotMy first time dancing on Tiktok! ##80sVibe ##WW84♬ Girls Just Wanna Have Fun – Cyndi Lauper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.