Gadver: Chantal Janzen beleeft nachtmerrie en stopt onwaarschijnlijk voorwerp in haar mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Chantal Janzen stopt een ongebruikelijk voorwerp in haar mond wat ze niet verwachtte en beleeft hierdoor een nachtmerrie!

Presentatrice Chantal Janzen heeft iets vreselijks meegemaakt! Ze deelt dit verhaal op Instagram. Ze begint met “In de categorie moeders die de restjes van hun kinderen opeten.” Dat is natuurlijk heel normaal om te doen, maar deze keer heeft ze niet goed opgelet en stopt iets heel anders in haar mond. Chantal dacht een stukje rijstwafel te eten, terwijl het een uitgevallen melktand van haar jongste zoontje was! Als je daar op begint te kauwen zal dat niet heel smakelijk voelen. Hou dus zelf ook in de gaten als je jongere kinderen hebt, dat je niet opeens een tand op eet. Ook deelt ze een foto van de tand waar het over gaat.

Bekijk het verhaal en de tand hieronder!

Verhaal ChantalTand kind Chantal

Chantal Janzen wilt er altijd heel goed uitzien

De mooie blondine Chantal Janzen wilt er altijd goed uitzien wat ze natuurlijk ook is. Daar zorgt ze dan ook wel echt voor. Dit doet ze bijvoorbeeld door altijd wel in een mooie outfit naar buiten te gaan. Doordat ze hier zo goed op let, staat ze natuurlijk altijd goed op de foto en komt ze op programma’s altijd mooi tevoorschijn. De foto’s die op Instagram langskomen vermaken haar trouwe fans, die graag elk mooi moment uit het leven van Chantal meemaken. Haar foto’s doen het erg goed online, want ze heeft zeker genoeg volgers en likes.

Meer zien van Chantal Janzen kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Chantal Janzen en bijvoorbeeld zulke gekke verhalen van haar meemaken? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates van haar leven of leuke kiekjes! Dit kan van haarzelf zijn, maar ook van mooie vakanties of met vrienden en familie. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!