Gaby Blaaser geweigerd door Instagram vanwege deze te riskante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is blijkbaar te aantrekkelijk voor Instagram. Het platform verwijdert twee van haar knappe foto’s. 

Tot twee keer aan toe probeerde Gaby Blaaser een prachtige foto van zichzelf op Instagram te zetten en tot twee keer aan toe lukte dat niet. Instagram gooide de foto’s zonder pardon van de website af. Volgens Instagrams algoritme leek het erop alsof Gaby wel erg spannende diensten aanbood met haar verleidelijke foto’s. En dat mag volgens Instagram niet. Dat is natuurlijk wel een klein beetje jammer, want de foto’s van Gaby bezorgen mensen vaak een hele mooie dag. En Gaby is misschien verleidelijk, maar haar lichaam is nog altijd niet te koop. En al helemaal niet via Instagram. Het valt wel weer te begrijpen, want Instagram blijft soms een klein beetje een preuts medium. En het is voor Gaby ook wel erg lastig om binnen de lijntjes te kleuren wat betreft de Instagram regels.

Lees ook: Dappere Gaby Blaaser staat voor loodzware opgave

De verleidelijke foto van Gaby komt niet door de Instagram keuring heen

Het blijkt dat de foto’s van Gaby toch net iets te spannend zijn voor het brave Instagram. De social media dienst is niet helemaal gediend van de hete foto’s van Gaby en besluit om ze van haar pagina te verwijderen. Gaby kan er zelf wel om lachen. Die ziet het probleem niet zo. De foto’s zijn misschien een beetje aan de verleidelijke kant, maar om ze nu gelijk te verwijderen. Daar wordt toch niemand vrolijk van? De knappe influencer vraagt zich dan ook hardop af wat voor zin het verwijderen van haar foto’s precies heeft.

De mooie foto’s die je mist van Gaby Blaaser

Dankzij Instagrams preutse regels loop je wel een aantal prachtige foto’s mis, als je de thumbnails ervan mag geloven. Gaby, met een aantrekkelijke vriendin, in zo min mogelijk kleding in de badkamer. Dat was toch wel erg leuk geweest om daar je week mee te mogen openen. Maar helaas, de foto’s kunnen niet door de beugel en dus moet je het doen met de minder spannende selectie onder de Gaby foto’s. Gelukkig zijn die ook nog steeds erg mooi.

Gaby heeft geen zorgen op deze foto

Gelukkig heeft Gaby nog genoeg andere foto’s waar ze zich niet druk om hoeft te maken. De beeldschone influencer lijkt daarom ook niet zo heel erg te zitten met de foto’s die niet door de keuring van Instagram heen kwamen. Sterker nog, ze ziet er extreem ontspannen uit als je haar zo ziet zitten aan de kade. Ze lijkt enorm te genieten van de rust en dat in zo’n turbulente periode. Gaby lijkt zichzelf overal doorheen te kunnen slaan. Wat er ook gebeurt, Gaby zal zich rustig gedragen en is klaar om rustig aan haar week te beginnen. De knappe Gaby heeft daarbij weinig tot geen stress. Want ookal mag Instagram haar niet zo, Gaby maakt het niet uit. Zolang ze zelf een beetje tot rust kan komen zit het wel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!