Gaby Blaaser geweigerd door Instagram vanwege deze te riskante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is blijkbaar te aantrekkelijk voor Instagram. Het platform verwijdert twee van haar knappe foto’s. 

Tot twee keer aan toe probeerde Gaby Blaaser een prachtige foto van zichzelf op Instagram te zetten en tot twee keer aan toe lukte dat niet. Instagram gooide de foto’s zonder pardon van de website af. Volgens Instagrams algoritme leek het erop alsof Gaby wel erg spannende diensten aanbood met haar verleidelijke foto’s. En dat mag volgens Instagram niet. Dat is natuurlijk wel een klein beetje jammer, want de foto’s van Gaby bezorgen mensen vaak een hele mooie dag. En Gaby is misschien verleidelijk, maar haar lichaam is nog altijd niet te koop. En al helemaal niet via Instagram. Het valt wel weer te begrijpen, want Instagram blijft soms een klein beetje een preuts medium. En het is voor Gaby ook wel erg lastig om binnen de lijntjes te kleuren wat betreft de Instagram regels.

Lees ook: Dappere Gaby Blaaser staat voor loodzware opgave

De verleidelijke foto van Gaby komt niet door de Instagram keuring heen

Het blijkt dat de foto’s van Gaby toch net iets te spannend zijn voor het brave Instagram. De social media dienst is niet helemaal gediend van de hete foto’s van Gaby en besluit om ze van haar pagina te verwijderen. Gaby kan er zelf wel om lachen. Die ziet het probleem niet zo. De foto’s zijn misschien een beetje aan de verleidelijke kant, maar om ze nu gelijk te verwijderen. Daar wordt toch niemand vrolijk van? De knappe influencer vraagt zich dan ook hardop af wat voor zin het verwijderen van haar foto’s precies heeft.

De mooie foto’s die je mist van Gaby Blaaser

Dankzij Instagrams preutse regels loop je wel een aantal prachtige foto’s mis, als je de thumbnails ervan mag geloven. Gaby, met een aantrekkelijke vriendin, in zo min mogelijk kleding in de badkamer. Dat was toch wel erg leuk geweest om daar je week mee te mogen openen. Maar helaas, de foto’s kunnen niet door de beugel en dus moet je het doen met de minder spannende selectie onder de Gaby foto’s. Gelukkig zijn die ook nog steeds erg mooi.

Gaby heeft geen zorgen op deze foto

Gelukkig heeft Gaby nog genoeg andere foto’s waar ze zich niet druk om hoeft te maken. De beeldschone influencer lijkt daarom ook niet zo heel erg te zitten met de foto’s die niet door de keuring van Instagram heen kwamen. Sterker nog, ze ziet er extreem ontspannen uit als je haar zo ziet zitten aan de kade. Ze lijkt enorm te genieten van de rust en dat in zo’n turbulente periode. Gaby lijkt zichzelf overal doorheen te kunnen slaan. Wat er ook gebeurt, Gaby zal zich rustig gedragen en is klaar om rustig aan haar week te beginnen. De knappe Gaby heeft daarbij weinig tot geen stress. Want ookal mag Instagram haar niet zo, Gaby maakt het niet uit. Zolang ze zelf een beetje tot rust kan komen zit het wel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!