Gaat Sylvana IJsselmuiden eindelijk blonde Kees in nieuwe Flodder spelen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er lijkt een grote stap te zijn gezet zodat Sylvana IJsselmuiden eindelijk blondine Kees kan gaan spelen in de nieuwe reboot van Flodder..

Sylvana IJsselmuiden laat spannend idee vallen

Het is een interessant jaar voor Sylvana IJsselmuiden. Zo is de blondine namelijk jarenlang vaste presentatrice geweest bij Dumpert. Hier haalde Sylvana de gekste dingen uit en interviewde ze talloze ‘internetgekkies’ voor het kanaal. Hier bouwde de Friezin heel veel bekendheid mee op en Sylvana IJsselmuiden heeft ontzettend veel fans. Zo is de knappe blondine absoluut niet nep en nog helemaal zichzelf, wat door veel mensen erg gewaardeerd wordt deze dagen. Nu maakte Sylvana kort geleden bekend dat het klaar was voor haar bij Dumpert. De blondine bedankt het platform enorm voor de kansen die ze heeft gekregen en de leerschool die ze zijn geweest. Toch is het nu tijd voor nieuwe projecten en klussen voor Sylvana IJsselmuiden. Al is de presentatrice nog een beetje vaag geweest over wat voor werk ze dan precies gaat doen, lijkt er nu een kleine doorbraak te komen waar iedereen erg blij van wordt.

Sylvana IJsselmuiden wil Kees van Flodder spelen

Het idee dat Sylvana IJsselmuiden heeft, en al veel vaker heeft laten vallen, is om een remake te maken van het populaire programma Flodder. De serie kwam in de jaren negentig op de buis en was een hele grote hit. Zo gaat het over een chaotische familie, familie Flodder, die van alles beleven. De typische Ma Flodder speelde een grote rol als baas van het gezin. Er zijn verschillende films en series uitgebracht van Flodder. De regisseur is altijd Dick Maas geweest, en die lijkt nu in contact te staan met Sylvana IJsselmuiden. De twee willen niks liever dan Flodder namaken en zijn druk opzoek naar investeerders hiervoor. Helaas lijkt dit nog niet erg te lukken en Sylvana schrijft dat ze niet begrijpt waarom iedereen zo bang is om te investeren. Het idee dat Sylvana de blondine Kees gaat spelen is natuurlijk geweldig. Ook vanuit de Vlaamse fans van Sylvana komen positieve reacties.

Sylvana IJsselmuiden wil in Flodder spelen 2

Sylvana IJsselmuiden wil in Flodder spelen

Sylvana IJsselmuiden deelt voorproefje Flodder

Het is niet de eerste keer dat Sylvana IJsselmuiden begint over het namaken van Flodder met zichzelf als de rol van de vrouwelijke Kees. Op onderstaande video is ook al een voorproefje te zien die Sylvana al heel lang gelden een keer deelde. Hier zit Sylvana in de welbekende Flodder auto en praat ze tegen de politie man. De rol lijkt Sylvana echt op haar lijf geschreven, want ze lijkt sprekend op Kees. Vroeger werd blonde Kees gespeeld door Tatjana. Deze Kroatisch-Nederlandse actrice is ondertussen al zestig jaar oud, maar zal altijd een legende blijven. Nu kan het stokje mooi over worden gedragen aan de knappe Sylvana. Beide blondines hebben zeker de looks mee om de rol te spelen. Waarschijnlijk kan Sylvana ook goed de brutale praatjes van blonde Kees nadoen en de gekke kleding staat haar vast goed. Wellicht zit er dus een hele acteer carrière voor Sylvana aan te komen, en dat zal de blondine vast helemaal geweldig vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!