Gaat Noah Cyrus haar zus achterna?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noah Cyrus

18-jarige zangeres is er vroeg bij!

Na het (goede) voorbeeld gekregen te hebben van haar zus Miley, is Noah Cyrus inmiddels druk bezig met haar eigen zangcarrière. Terwijl Miley pas later veranderde in een naaktlopend feestbeest, zien we dat Noah er wat vroeger bij is! Op Instagram is ze al flink op dreef met pikante foto’s, en ook bij een muziekevenement in Los Angeles was het raak: de 18-jarige zangeres droeg een topje waar je dwars doorheen kan kijken! Met het bekende tongetje (zou het een erfelijke aandoening zijn?) en twee fonkelende tepelpiercings maakte ze de look compleet!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten