Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe bondscoach Frank de Boer zit middenin zijn eerste week met het ‘nieuwe’  Oranje. Hoe gaat hij het doen? (Beeld: Youtube/OnsOranje)

Ronald Koeman heeft een gespreid bedje achtergelaten voor onze nieuwe bondscoach Frank de Boer. Geen wonder dat de voormalig Ajax-trainer met vrijwel dezelfde selectie aan gaat treden in de komende vriendschappelijke- en Nations League-wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Italië. Zijn de Oranje-vedettes ook bereid om te vechten voor Frank de Boer? Of krijgen we na het vertrek van de succesvolle Koeman nu een periode waarin alle 17 miljoen thuiscoaches het beter denken te weten?

[poll id=”61″]

Frank de Boer: succescoach of stuntelaar?

Coach Frank de Boer heeft als wapenfeiten het bijna gewonnen WK van 2010 en zijn vier opeenvolgende kampioenschappen bij Ajax. Wat er daarna gebeurde zet Frank in niet zo’n positief daglicht: hij werd na amper drie maanden ontslagen bij Internazionale, en ook bij Crystal Palace mocht hij na 77 dagen inrukken. Na anderhalf jaar Atlanta United werd hij ook in Amerika op straat gezet. Welke Frank de Boer gaan we bij Oranje zien? De succescoach of de stuntelaar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje) op

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten