Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe bondscoach Frank de Boer zit middenin zijn eerste week met het ‘nieuwe’  Oranje. Hoe gaat hij het doen? (Beeld: Youtube/OnsOranje)

Ronald Koeman heeft een gespreid bedje achtergelaten voor onze nieuwe bondscoach Frank de Boer. Geen wonder dat de voormalig Ajax-trainer met vrijwel dezelfde selectie aan gaat treden in de komende vriendschappelijke- en Nations League-wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Italië. Zijn de Oranje-vedettes ook bereid om te vechten voor Frank de Boer? Of krijgen we na het vertrek van de succesvolle Koeman nu een periode waarin alle 17 miljoen thuiscoaches het beter denken te weten?

[poll id=”61″]

Frank de Boer: succescoach of stuntelaar?

Coach Frank de Boer heeft als wapenfeiten het bijna gewonnen WK van 2010 en zijn vier opeenvolgende kampioenschappen bij Ajax. Wat er daarna gebeurde zet Frank in niet zo’n positief daglicht: hij werd na amper drie maanden ontslagen bij Internazionale, en ook bij Crystal Palace mocht hij na 77 dagen inrukken. Na anderhalf jaar Atlanta United werd hij ook in Amerika op straat gezet. Welke Frank de Boer gaan we bij Oranje zien? De succescoach of de stuntelaar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten