Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe bondscoach Frank de Boer zit middenin zijn eerste week met het ‘nieuwe’  Oranje. Hoe gaat hij het doen? (Beeld: Youtube/OnsOranje)

Ronald Koeman heeft een gespreid bedje achtergelaten voor onze nieuwe bondscoach Frank de Boer. Geen wonder dat de voormalig Ajax-trainer met vrijwel dezelfde selectie aan gaat treden in de komende vriendschappelijke- en Nations League-wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Italië. Zijn de Oranje-vedettes ook bereid om te vechten voor Frank de Boer? Of krijgen we na het vertrek van de succesvolle Koeman nu een periode waarin alle 17 miljoen thuiscoaches het beter denken te weten?

[poll id=”61″]

Frank de Boer: succescoach of stuntelaar?

Coach Frank de Boer heeft als wapenfeiten het bijna gewonnen WK van 2010 en zijn vier opeenvolgende kampioenschappen bij Ajax. Wat er daarna gebeurde zet Frank in niet zo’n positief daglicht: hij werd na amper drie maanden ontslagen bij Internazionale, en ook bij Crystal Palace mocht hij na 77 dagen inrukken. Na anderhalf jaar Atlanta United werd hij ook in Amerika op straat gezet. Welke Frank de Boer gaan we bij Oranje zien? De succescoach of de stuntelaar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!