Gaat ex-teamgenoot van Max Verstappen naar Ferrari?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat we nog niet racen, gebeurt er al wel een hoop in de Formule 1: Sebastian Vettel zal na 2020 niet meer voor Ferrari rijden. Nu is natuurlijk de grote vraag: wie gaat Vettel vervangen bij Ferrari?

Het was woensdag hét onderwerp van gesprek in F1-land: er komt een stoeltje vrij bij renstal Ferrari. Door het vertrek van viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel, is het grote speculeren begonnen: wie vervangt de Duitser?

Gaat Daniel Ricciardo naar Ferrari?

Veel fans gaan er nu vanuit dat de ex-teamgenoot van Max Verstappen, Daniel Ricciardo naar Ferrari gaat. Het klinkt logisch. Ricciardo is ervaren, was aan Max én is ook nog eens half Italiaans.

Of wordt het toch die andere ex-teamgenoot: Carlos Sainz?

Een insider bij Ferrari ontkent het hele ‘Ricciardo naar Ferrari’-verhaal echter. Volgens hem heeft Ricciardo al getekend bij McLaren voor 2021 en wordt Carlos Sainz de vervanger van Vettel. Je weet wel, de oud-teamgenoot van Max tijdens zijn eerste jaren in de Formule 1.

Mogen we in juli 2020 weer racen?

Het aanbreken van het volgende F1-seizoen duurt echter nog even en we zitten momenteel middenin het 2020 seizoen, zonder ook maar één race gereden te hebben. Fans vragen zich dan ook af wanneer de Formule 1 weer van start gaat. Gelukkig is het antwoord op die vraag wél officieel bekend. Op 5 juli 2020 om 15:10 uur gaat de Grand Prix van Oostenrijk van start en kunnen we weer genieten van heerlijke inhaalacties en pure snelheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...