Gaat ex-teamgenoot van Max Verstappen naar Ferrari?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat we nog niet racen, gebeurt er al wel een hoop in de Formule 1: Sebastian Vettel zal na 2020 niet meer voor Ferrari rijden. Nu is natuurlijk de grote vraag: wie gaat Vettel vervangen bij Ferrari?

Het was woensdag hét onderwerp van gesprek in F1-land: er komt een stoeltje vrij bij renstal Ferrari. Door het vertrek van viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel, is het grote speculeren begonnen: wie vervangt de Duitser?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op

Gaat Daniel Ricciardo naar Ferrari?

Veel fans gaan er nu vanuit dat de ex-teamgenoot van Max Verstappen, Daniel Ricciardo naar Ferrari gaat. Het klinkt logisch. Ricciardo is ervaren, was gewaagd aan Max én is ook nog eens half Italiaans.

Of wordt het toch die andere ex-teamgenoot: Carlos Sainz?

Een insider bij Ferrari ontkent het hele ‘Ricciardo naar Ferrari’-verhaal echter. Volgens hem heeft Ricciardo al getekend bij McLaren voor 2021 en wordt Carlos Sainz de vervanger van Vettel. Je weet wel, de oud-teamgenoot van Max tijdens zijn eerste jaren in de Formule 1.

Mogen we in juli 2020 weer racen?

Het aanbreken van het volgende F1-seizoen duurt echter nog even en we zitten momenteel middenin het 2020 seizoen, zonder ook maar één race gereden te hebben. Fans vragen zich dan ook af wanneer de Formule 1 weer van start gaat. Gelukkig is het antwoord op die vraag wél officieel bekend. Op 5 juli 2020 om 15:10 uur gaat de Grand Prix van Oostenrijk van start en kunnen we weer genieten van heerlijke inhaalacties en pure snelheid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!