Gaat ex-teamgenoot van Max Verstappen naar Ferrari?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat we nog niet racen, gebeurt er al wel een hoop in de Formule 1: Sebastian Vettel zal na 2020 niet meer voor Ferrari rijden. Nu is natuurlijk de grote vraag: wie gaat Vettel vervangen bij Ferrari?

Het was woensdag hét onderwerp van gesprek in F1-land: er komt een stoeltje vrij bij renstal Ferrari. Door het vertrek van viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel, is het grote speculeren begonnen: wie vervangt de Duitser?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op

Gaat Daniel Ricciardo naar Ferrari?

Veel fans gaan er nu vanuit dat de ex-teamgenoot van Max Verstappen, Daniel Ricciardo naar Ferrari gaat. Het klinkt logisch. Ricciardo is ervaren, was gewaagd aan Max én is ook nog eens half Italiaans.

Of wordt het toch die andere ex-teamgenoot: Carlos Sainz?

Een insider bij Ferrari ontkent het hele ‘Ricciardo naar Ferrari’-verhaal echter. Volgens hem heeft Ricciardo al getekend bij McLaren voor 2021 en wordt Carlos Sainz de vervanger van Vettel. Je weet wel, de oud-teamgenoot van Max tijdens zijn eerste jaren in de Formule 1.

Mogen we in juli 2020 weer racen?

Het aanbreken van het volgende F1-seizoen duurt echter nog even en we zitten momenteel middenin het 2020 seizoen, zonder ook maar één race gereden te hebben. Fans vragen zich dan ook af wanneer de Formule 1 weer van start gaat. Gelukkig is het antwoord op die vraag wél officieel bekend. Op 5 juli 2020 om 15:10 uur gaat de Grand Prix van Oostenrijk van start en kunnen we weer genieten van heerlijke inhaalacties en pure snelheid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten