Fresia lijkt naast ESPN-collega wel minderjarig op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias is een ontzettend knappe dame, maar ze kampt wel met een klein probleempje. Of ja, eigenlijk is ze zelf het kleine probleempje. 

Ze is een ontzettend goede presentatrice en ook in het spannende programma Wie is de Molgooide Fresia hoge ogen. De knappe verslaggeefster van ESPN is enorm populair bij het grote publiek. Maar zelf kampt ze wel met een klein probleempje. En dat kleine probleempje is haar lengte. Je kan Fresia bijna niet naast iemand zetten zonder dat ze er gelijk minderjarig uit begint te zien vanwege haar lengte. En dat is eigenlijk zonde, want onbewust en onbedoeld neem je haar dan toch iets minder serieus. Het probleem ontstaat niet als ze alleen voor de camera staat, dan wordt het shot zo gemaakt dat je het niet ziet. Maar wat is de oplossing voor deze kleine presentatrice?

Lees ook: Video: Giechelende Fresia Cousiño Arias heeft moeite met groot apparaat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia is maar een klein dametje in vergelijking met collega

Naast Milan van Dongen, haar collega bij ESPN, lijkt Fresia wel een klein opdondertje. Alsof ze een dagje op meeloopstage is, zo ziet het er uit. Natuurlijk weet de kenner wel beter. Die heeft allang door dat Fresia een ontzettend slimme, doordachte en scherpe presentatrice is. Maar als je haar nog niet zo kent, dan onderschat je haar waarschijnlijk snel. Maar dat kan Fresia ook gewoon als kracht gebruiken. Als mensen haar onderschatten, dan kan ze makkelijker onverwachts uit de hoek komen en mensen omver blazen met de juiste vraag of analyse. Het is dus niet allemaal negatief, de lengte van deze knappe ESPN-presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia kijkt tegen iedereen op

Natuurlijk is Fresia ook gewoon een enorm fan van voetbal, maar in haar werk kijkt ze vrij letterlijk tegen iedereen op. En dat is op zich natuurlijk wel grappig om te zien. Het maakt Fresia ook gelijk een beetje schattig. Al moet je haar te alle tijde niet onderschatten. Want zoals ze bij Wie is de Mol? al heeft bewezen, Fresia is sterker dan je denkt. Je doet er dus goed aan als voetballer, coach of anderzijds betrokkene bij een voetbalclub om deze dame niet te onderschatten als je voor de camera staat. Dat kan nog wel eens flink tegenvallen.

Een krukje biedt uitkomst

In sommige gevallen is het echter minder handig dat Fresia niet zo lang is. Als je twee mensen in beeld wilt nemen en er is een vrij groot lengteverschil, dan zal je als cameraman best wel wat afstand moeten nemen en daar zit je niet altijd op te wachten. Gelukkig zijn er oplossingen te bedenken. Zo zou Fresia standaard een krukje mee kunnen nemen om op te kunnen staan. Dat kan nog wel eens een hoop problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Dan staat Fresia in ieder geval altijd op gelijke hoogte met de persoon die ze interviewt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.