Frenkie de Jong zoekt troost bij vrouw Mikky Kiemeney na deceptie EK Voetbal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Frenkie de Jong weet niet wat hem allemaal overkomt. Hij kan niet meedoen bij het EK Voetbal. Gelukkig kan hij veel steun krijgen van zijn vrouw Mikky Kiemeney!

Onze voetballer Frenkie de Jong heeft laatst een blessure opgelopen aan zijn enkel. Daardoor kon hij even niet meedoen aan wedstrijden. Nu dacht hij dat het mogelijk zou zijn om deel te nemen aan het EK sinds hij een goed herstel heeft. Maar dan krijgt hij toch uit het niets te horen dat hij niet mee mag gaan naar het EK! Iedereen had natuurlijk gehoopt dat hij weer op tijd klaar was om mee te stromen naar het EK in Duitsland, maar het blijkt dus dat hij het helemaal niet gaat redden. Hij had wel al een keer gespeeld voor zijn club Barcelona tussendoor dus daar had hij al echt erg veel geluk mee gehad. Zijn trainer, Koeman, laat dat dus niet nog een keer gebeuren voor bij het EK.

Maar dan krijgt hij wel veel steun van zijn prachtige vrouw; Mikky Kiemeney! De twee hebben dan ook recent weer prachtige foto’s online gezet. Met zo’n leuke vriendin is ook alles weer een stukje beter!

Dit zegt Frenkie de Jong zelf over dat hij niet bij het EK zal zijn

Bij een Instagram bericht laat Frenkie de Jong precies weten hoe het allemaal zit: ”Ik ben verdrietig en teleurgesteld dat ik het EK niet ga halen. We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan, alleen mijn enkel heeft helaas meer tijd nodig. Het is een droom en de grootste eer om je land te vertegenwoordigen op een eindtoernooi. Het oranje shirt te dragen, het Wilhelmus te zingen en de support te voelen van het hele land. Maar nu ga ik, net zoals het hele oranje legioen ons team aanmoedigen vanaf de zijlijn. Let’s go boys!” Het is erg jammer dat hij er dus niet bij kan zijn maar steun het team alsnog vanaf een afstandje.

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn gelukkig getrouwd

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn gelukkig getrouwd

Mikky Kiemeney is de vrouw van de populaire voetballer Frenkie de Jong. De twee zijn al erg lang samen. Ze zijn getrouwd en hebben een zoontje samen genaamd Miles. Mikky plaatst ook graag foto’s en video’s wanneer ze samen op een date zijn of wanneer ze met hun zoontje zijn. Het gaat dus super goed met het getrouwde stelletje! Volgers van de twee tortelduifjes vinden het ook geweldig om alle beelden te bekijken en hopen nog veel meer ervan te mogen bekijken!

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn gelukkig getrouwd

Meer zien van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van Frenkie de Jong kan je alles bijhouden over zijn carrière en hoe het met hem gaat. Tussendoor plaatst hij ook leuke momenten uit zijn leven. Het is het zeker waard om te bekijken! Ook Mikky Kiemeney heeft een Instagramkanaal. Daar plaatst ze dan vooral veel leuke beelden van haar lieve gezinnetje. Ook zien we tussendoor prachtige beelden van Mikky die het zeker waard zijn om eventjes te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!