Foto’s van Bregje Heinen, Elize, Rihanna & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hersenloos het Mannenzakenforum afspeuren voor de beste nieuwe kiekjes kost tijd. Kostbare tijd. En die heb jij op zo’n eenzame avond echt niet, toch? Daarom krijg je de volgende selectie toppers van ons op een presenteerblaadje. Get ‘em while they’re hot!

Bregje Heinen

Ook topmodellen hebben wel eens wasdag. Of dat er in de praktijk daadwerkelijk zo uit ziet als op deze foto’s van Nederlands topmodel Bregje Heinen betwijfelen we. Die gaat zich echt niet (bijna) helemaal uitkleden in een openbare wasserette, toch?

Lieke en Sanne Wevers

Fatima Moreira de Melo ging even buurten bij twee van onze favoriete turn-zusjes, Lieke en Sanne Wevers. Dat ging er heel gezellig aan toe! Hopelijk gaan we Sanne, winnares van historisch goud op de Spelen van Rio, en haar nét iets grotere zus Lieke weer zien knallen in Tokyo dit jaar.

Elize

Elise van der Horst (artiestennaam Elize) heeft moeite met het vinden van een cameraman met vaste hand. Voor een tweede keer deze week plaatst ze ’n bibberend beeld op Instagram waarop ze in een glimmend jurkje te zien is. Of zou ze zelf gewoon niet stil kunnen zitten?

Rihanna

Rihanna is tegenwoordig nog nauwelijks zangeres. Haar make-up merk en lingerielijn gaan voor. Vooral dat laatste businessavontuur werpt z’n vruchten af. Niet alleen in haar portemonnee, maar ook op het Mannenzakenforum

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!