Foto’s van Bregje Heinen, Elize, Rihanna & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hersenloos het Mannenzakenforum afspeuren voor de beste nieuwe kiekjes kost tijd. Kostbare tijd. En die heb jij op zo’n eenzame avond echt niet, toch? Daarom krijg je de volgende selectie toppers van ons op een presenteerblaadje. Get ‘em while they’re hot!

Bregje Heinen

Ook topmodellen hebben wel eens wasdag. Of dat er in de praktijk daadwerkelijk zo uit ziet als op deze foto’s van Nederlands topmodel Bregje Heinen betwijfelen we. Die gaat zich echt niet (bijna) helemaal uitkleden in een openbare wasserette, toch?

Lieke en Sanne Wevers

Fatima Moreira de Melo ging even buurten bij twee van onze favoriete turn-zusjes, Lieke en Sanne Wevers. Dat ging er heel gezellig aan toe! Hopelijk gaan we Sanne, winnares van historisch goud op de Spelen van Rio, en haar nét iets grotere zus Lieke weer zien knallen in Tokyo dit jaar.

Elize

Elise van der Horst (artiestennaam Elize) heeft moeite met het vinden van een cameraman met vaste hand. Voor een tweede keer deze week plaatst ze ’n bibberend beeld op Instagram waarop ze in een glimmend jurkje te zien is. Of zou ze zelf gewoon niet stil kunnen zitten?

Rihanna

Rihanna is tegenwoordig nog nauwelijks zangeres. Haar make-up merk en lingerielijn gaan voor. Vooral dat laatste businessavontuur werpt z’n vruchten af. Niet alleen in haar portemonnee, maar ook op het Mannenzakenforum

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!