Foto’s van Bregje Heinen, Elize, Rihanna & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hersenloos het Mannenzakenforum afspeuren voor de beste nieuwe kiekjes kost tijd. Kostbare tijd. En die heb jij op zo’n eenzame avond echt niet, toch? Daarom krijg je de volgende selectie toppers van ons op een presenteerblaadje. Get ‘em while they’re hot!

Bregje Heinen

Ook topmodellen hebben wel eens wasdag. Of dat er in de praktijk daadwerkelijk zo uit ziet als op deze foto’s van Nederlands topmodel Bregje Heinen betwijfelen we. Die gaat zich echt niet (bijna) helemaal uitkleden in een openbare wasserette, toch?

Lieke en Sanne Wevers

Fatima Moreira de Melo ging even buurten bij twee van onze favoriete turn-zusjes, Lieke en Sanne Wevers. Dat ging er heel gezellig aan toe! Hopelijk gaan we Sanne, winnares van historisch goud op de Spelen van Rio, en haar nét iets grotere zus Lieke weer zien knallen in Tokyo dit jaar.

Elize

Elise van der Horst (artiestennaam Elize) heeft moeite met het vinden van een cameraman met vaste hand. Voor een tweede keer deze week plaatst ze ’n bibberend beeld op Instagram waarop ze in een glimmend jurkje te zien is. Of zou ze zelf gewoon niet stil kunnen zitten?

Rihanna

Rihanna is tegenwoordig nog nauwelijks zangeres. Haar make-up merk en lingerielijn gaan voor. Vooral dat laatste businessavontuur werpt z’n vruchten af. Niet alleen in haar portemonnee, maar ook op het Mannenzakenforum

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten