Foto: Zweterige Amy Vol bereidt zich voor op enorm hoogtepunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol is naar een gigantisch hoogtepunt toe aan het werken en dat zorgt ervoor dat de zangeres behoorlijk in het zweet raakt.

Amy Vol deelt spannende video met grote zus

De tijd is aangebroken dat het langverwachte concert van Holland Zingt Hazes aan het plaatsvinden is. Zo moesten grote Hazes fans hier lange tijd opwachten. Dit kwam natuurlijk door het hele drama rondom André Junior zijn verslaving en vermeende comeback. Het Holland Zingt Hazes concert is het hoogtepunt waar André Junior al maanden naar toe aan het werken is. Nu is hij wel zo slim om ook een aantal andere artiesten uit te nodigen die de tijd een beetje kunnen opvullen. En wie zijn er een beter zangtrio dan de meiden van OG3NE? Lisa, Amy en Shelly zijn al jaren hartstikke bekent binnen Nederland en buitenland door hun zangkunsten. Geen wonder dat de dames dus mogen zingen tijdens Holland Zingt Hazes. Nu is dat best spannend voor Amy Vol, maar de zangeres lijkt er wel enorm veel zin in te hebben. Samen met grote zus Lisa Vol poseert de jongere Amy uitgebreid in de spiegel. Je kan wel zien dat deze video is gemaakt vóór het concert, want de meiden zien er nog een beetje moe uit. Als dat maar goed komt.

Amy vol bereid zich voor op optreden tijdens sportsessie

Het is natuurlijk niet niks om op te treden voor zoveel mensen voor Amy Vol of haar zussen. Dat betekent dat een goede voorbereiding uiterst belangrijk is. Waarschijnlijk vind Amy het stiekem best spannend om op te treden voor alle Hazes fans. Het lijkt erop dat Amy deze zenuwen een beetje probeert te onderdrukken door een hete sportsessie te doen. Naast dat het een goede afleiding is voor Amy, is het natuurlijk ook heel belangrijk om in vorm te zijn. De dames van OG3NE zijn geboren zangeressen en hebben bakken met ervaring, maar moeten ook wat conditie hebben. Zo zien we Og3ne altijd helemaal los gaan tijdens het zingen met prachtige dansjes. Daarom besluit Amy Vol nog even een workout te doen om zich klaar te stomen. Hiervoor heeft de brunette een mooi bruin sportsetje uitgekozen. Het lijkt een beetje te koud voor buiten, dus waarschijnlijk heeft Amy een home-workout gedaan. Gelukkig voelt Amy zich nu helemaal klaar om de show volledig te gaan stelen. Natuurlijk heeft iedereen hier altijd het volste vertrouwen in bij de zussen van Og3ne.

Amy Vol van OG3NE aan het sporten

Amy Vol deelt foto’s van iconisch zangtrio

Het is wel te stellen dat Lisa, Amy & Shelly Vol ondertussen een echt iconisch zangtrio zijn geworden. Het begon bij de dames hun comeback tijdens The Voice of Holland jaren geleden en zette zich voort tijdens hun deelname aan het Songfestival. Nu is het dus tijd voor Holland Zingt Hazes en de eerste show zit erop voor de meiden. Op de video’s die Amy Vol deelt is te zien dat OG3NE daadwerkelijk de show steelt. De fans gaan helemaal los terwijl ze meiden nummers zingen zoals Wat is dan liefde en Een beetje verliefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.