Foto: Zonnebadende Yolanthe Cabau zit met teentjes in de zee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is lekker op vakantie! De actrice deelt via Instagram verschillende foto’s van haar verblijf op Ibiza..

Yolanthe Cabau is lekker op vakantie. De brunette deelt via Instagram verschillende kiekjes van hoe ze het heeft op Ibiza. Ze is hier namelijk voor een fotoshoot met Grazia. Yolanthe deelt beelden van de fotoshoot, en de pikante outfits die hier bij komen kijken. Het is duidelijk te zien dat dit niet de eerste keer is dat Yolanthe zoiets doet. De actrice heeft duidelijk ervaring op het gebied van model staan, dat is te zien. Met een bikini broekje en stralend groen vestje staat ze voor de camera. “Island Vibes“. En aan de reacties onder de foto’s is te zien hoeveel liefde Yolanthe ontvangt van haar volgers; “Lord jezusss girl crush“, “Will you marry me?“, “Beautiful and stunning you are babe“. Deze mensen zeggen, wat iedereen denkt over de actrice. Yolanthe lijkt door iedereen leuk gevonden te worden.

Yolanthe Cabau met tenen in de blauwe zee

Onlangs deelde Yolanthe Cabau alleen nog maar meer foto’s, van haar verblijf op Ibiza. Maar één van deze foto’s was wel heel opvallend. Hierop was te zien hoe de actrice met haar tenen in het zand, op het strand zit. Yolanthe zat zo dichtbij de zee, dat haar tenen bijna nat werden. Met de rood gelakte teennagels poseert de brunette met haar benen voor de foto. En via een spirituele quote laat ze weten te genieten van het moment; “Let the waves hit your feet, and the sand be your seat”. Yolanthe benoemt dus dat ze het zand als zitplek gebruikt, en de golven haar voeten nat maken. Nou Yolanthe, je zit nèt iets te ver om je voeten in het water te hebben, maar het idee is leuk. In ieder geval laat de actrice zien dat ze ook nog vrije tijd heeft, naast het poseren. Zo spendeert Yolanthe die vrije tijd dus..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat zich afknellen voor speciale workout

Yolanthe Cabau deelt pikant cadeautje voor volgers

Yolanthe Cabau deelde onlangs een vrij opvallende foto via Instagram. De actrice had zo waar een cadeau voor haar volgers! En dit cadeau, gaat jou zeker blij maken. De actrice plaatste namelijk een foto van haar zelf, met een pikante outfit aan. Met een soort van fashion-netje over d’r hoofd, een off-shoulder topje, en een knal-witte broek aan. Deze foto en outfit is zeker een mooi cadeau voor haar volgers. “Kadootje“. Ook deze foto is geschoten tijdens de Grazia fotoshoot, die binnenkort te zien is. Althans, als we de actrice moeten geloven. Ze zet namelijk bij de foto; “#Comingsoon”. Zou ze het hier over de fotoshoot hebben? Er zullen in ieder geval vast een hoop mensen zitten te wachten op deze prachtige exemplaren..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.