Foto: Zonnebadende Yolanthe Cabau zit met teentjes in de zee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is lekker op vakantie! De actrice deelt via Instagram verschillende foto’s van haar verblijf op Ibiza..

Yolanthe Cabau is lekker op vakantie. De brunette deelt via Instagram verschillende kiekjes van hoe ze het heeft op Ibiza. Ze is hier namelijk voor een fotoshoot met Grazia. Yolanthe deelt beelden van de fotoshoot, en de outfits die hier bij komen kijken. Het is duidelijk te zien dat dit niet de eerste keer is dat Yolanthe zoiets doet. De actrice heeft duidelijk ervaring op het gebied van model staan, dat is te zien. Met een bikini broekje en stralend groen vestje staat ze voor de camera. “Island Vibes“. En aan de reacties onder de foto’s is te zien hoeveel liefde Yolanthe ontvangt van haar volgers; “Lord jezusss girl crush“, “Will you marry me?“, “Beautiful and stunning you are babe“. Deze mensen zeggen, wat iedereen denkt over de actrice. Yolanthe lijkt door iedereen leuk gevonden te worden.

Yolanthe Cabau met tenen in de blauwe zee

Onlangs deelde Yolanthe Cabau alleen nog maar meer foto’s, van haar verblijf op Ibiza. Maar één van deze foto’s was wel heel opvallend. Hierop was te zien hoe de actrice met haar tenen in het zand, op het strand zit. Yolanthe zat zo dichtbij de zee, dat haar tenen bijna nat werden. Met de rood gelakte teennagels poseert de brunette met haar benen voor de foto. En via een spirituele quote laat ze weten te genieten van het moment; “Let the waves hit your feet, and the sand be your seat”. Yolanthe benoemt dus dat ze het zand als zitplek gebruikt, en de golven haar voeten nat maken. Nou Yolanthe, je zit nèt iets te ver om je voeten in het water te hebben, maar het idee is leuk. In ieder geval laat de actrice zien dat ze ook nog vrije tijd heeft, naast het poseren. Zo spendeert Yolanthe die vrije tijd dus..

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat zich afknellen voor speciale workout

Yolanthe Cabau deelt cadeautje voor volgers

Yolanthe Cabau deelde onlangs een vrij opvallende foto via Instagram. De actrice had zo waar een cadeau voor haar volgers! En dit cadeau, gaat jou zeker blij maken. De actrice plaatste namelijk een foto van haar zelf, met een outfit aan. Met een soort van fashion-netje over d’r hoofd, een off-shoulder topje, en een knal-witte broek aan. Deze foto en outfit is zeker een mooi cadeau voor haar volgers. “Kadootje“. Ook deze foto is geschoten tijdens de Grazia fotoshoot, die binnenkort te zien is. Althans, als we de actrice moeten geloven. Ze zet namelijk bij de foto; “#Comingsoon”. Zou ze het hier over de fotoshoot hebben? Er zullen in ieder geval vast een hoop mensen zitten te wachten op deze prachtige exemplaren..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!