Foto: Zonnebadende Emma Heesters knalt bijna uit haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters geniet volop van de zon terwijl ze ontspannen op een ligbedje ligt te zonnebaden!

Zangeres Emma Heesters draagt strakste ooit

Emma straalt als nooit tevoren in haar strakke en neemt een heerlijke boomerang selfie om het moment vast te leggen! Met haar prachtige glimlach en natuurlijke schoonheid straalt Emma ontzettend. Haar strakke accentueert haar figuur op een flatterende manier en laat haar gloeien onder de warme zon. Met haar vrolijke glimlach en prachtige selfie maakt Emma Heesters haar volgers in één klap ontzettend blij!

Lees ook: Video: Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Emma Heesters vaart mee op luxueus jacht

Emma Heesters geniet van een weelderige ervaring terwijl ze meevaart op een luxueus jacht. Met de wind in haar haren en een stralende glimlach op haar gezicht verkent ze de open wateren. Emma voelt zich als een echte VIP terwijl ze zich laat omringen door de prachtige ambiance en de adembenemende uitzichten op zee. Ze neemt de tijd om te ontspannen op het dek. Terwijl het jacht over het water glijdt, maakt Emma herinneringen met haar ex-vriend (maar nu weer écht vriend?) Wesley Hoedt. Ze deelt haar avontuur gelukkig ook op social media!

Emma is een weergaloos pareltje in -setje

Emma straalt als een betoverend pareltje in haar -setje. Ze neemt haar creativiteit mee naar TikTok en deelt een grappig filmpje waarin ze een stemmetje doet van een vriendin die de hele dag op excursie wil tijdens haar vakantie. Op dit sociale mediaplatform is het uiteraard belangrijk om op te vallen, dus gebruikt Emma een andere strategie. Op Instagram hoor je vooral haar zangstem en zie je haar prachtige uiterlijk, maar op TikTok laat ze zich van haar grappige kant zien. Toch is het haar gelukt om ook bij dit TikTok-filmpje een flinke dosis schoonheid mee te smokkelen. Zo luidt ons advies: Emma Heesters volgen op álle socials is het beste dat je kunt doen deze zomer!

@emmaheesters 🙄 #hjb #newmusic ♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!