Foto: Zonnebadende Emma Heesters knalt bijna uit haar badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters geniet volop van de zon terwijl ze ontspannen op een ligbedje ligt te zonnebaden!

Zangeres Emma Heesters draagt strakste badkleding ooit

Emma straalt als nooit tevoren in haar strakke badkleding en neemt een heerlijke boomerang selfie om het moment vast te leggen! Met haar prachtige glimlach en natuurlijke schoonheid straalt Emma ontzettend. Haar strakke badkleding accentueert haar figuur op een flatterende manier en laat haar gloeien onder de warme zon. Met haar vrolijke glimlach en prachtige selfie maakt Emma Heesters haar volgers in één klap ontzettend blij!

Lees ook: Video: Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Emma Heesters vaart mee op luxueus jacht

Emma Heesters geniet van een weelderige ervaring terwijl ze meevaart op een luxueus jacht. Met de wind in haar haren en een stralende glimlach op haar gezicht verkent ze de open wateren. Emma voelt zich als een echte VIP terwijl ze zich laat omringen door de prachtige ambiance en de adembenemende uitzichten op zee. Ze neemt de tijd om te ontspannen op het dek. Terwijl het jacht over het water glijdt, maakt Emma herinneringen met haar ex-vriend (maar nu weer écht vriend?) Wesley Hoedt. Ze deelt haar avontuur gelukkig ook op social media!

Emma is een weergaloos pareltje in badkleding-setje

Emma straalt als een betoverend pareltje in haar badkleding-setje. Ze neemt haar creativiteit mee naar TikTok en deelt een grappig filmpje waarin ze een stemmetje doet van een vriendin die de hele dag op excursie wil tijdens haar vakantie. Op dit sociale mediaplatform is het uiteraard belangrijk om op te vallen, dus gebruikt Emma een andere strategie. Op Instagram hoor je vooral haar zangstem en zie je haar prachtige uiterlijk, maar op TikTok laat ze zich van haar grappige kant zien. Toch is het haar gelukt om ook bij dit TikTok-filmpje een flinke dosis schoonheid mee te smokkelen. Zo luidt ons advies: Emma Heesters volgen op álle socials is het beste dat je kunt doen deze zomer!

@emmaheesters 🙄 #hjb #newmusic ♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!