Foto: Zo ziet Eva Jinek er nu uit na week in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek is nu alweer een weekje ziek thuis. En dat heeft nogal een impact gehad op hoe de normaal prachtige blondine er uit ziet. 

Eva Jinek heeft even languit in bed moeten liggen. En jammer genoeg niet voor haar plezier. Eva heeft een week lang met keelontsteking thuis gezeten. En dat is natuurlijk alles behalve een pretje. Inmiddels is ze klaar om haar vervanger, Humberto Tan, weer af te lossen. Vrijdag neemt Eva haar eigen show weer over. Op Instagram grapt ze dat ze er bijna weer ZO uitziet.

Lees ook: Foto: Eva Jinek heeft ineens nieuwe man naast zich tijdens verkiezingen
Eva Jinek is weer bijna de oude

Eva deelt een foto van zichzelf met de boodschap dat ze er bijna weer zo uitziet. Na een lange week in bed mag ze eindelijk weer haar eigen programma presenteren. En daar is Eva toch wel heel erg blij mee. Want hoewel een weekje rust haar best is bevallen, vindt de blonde presentatrice niks zo leuk als haar eigen show.

Humberto kon gelukkig invallen

Gelukkig heeft Eva genoeg leuke collega’s die even kunnen invallen als ze zelf niet in staat is om haar programma te presenteren. Humberto Tan wilde dat wel even een weekje doen, terwijl Eva languit op bed lag. En eerlijk is eerlijk, dat deed Humberto helemaal niet slecht. Maar toch is iedereen heel blij dat Eva weer terug is.

Na vijf weken moest Eva al uit de lucht

Na slechts vijf weken aan uitzendingen kreeg Eva al de eerste uitvaller. Hopelijk is het ook meteen de laatste van het jaar. Want meer van Eva mogen zien is natuurlijk altijd goed. Vijf weken maar mogen genieten van Eva is in dat opzicht echt te weinig.
Is Eva Jinek de knapste vrouw op televisie?

Als je Eva een beetje volgt is er maar één vraag die telkens naar voren komt: is Eva de knapste vrouw op televisie? Het antwoord zou nog best wel eens ja kunnen zijn. Met haar prachtige blonde haren en goed gevormd weet Eva best wel veel mannen voor zich te winnen. Zelfs als Eva niet de knapste vrouw is, dan scoort ze nog hoog in de lijst.

Eva heeft de mooiste ogen op de Nederlandse televisie

Ze heeft sowieso de mooiste ogen te pakken van de Nederlandse televisie. Maar weinig vrouwen kunnen tippen aan de juwelen van Eva. Die schitteren elke keer dat je haar aankijkt en staren meteen je ziel in.
Iedereen is blij dat Eva weer terug is

Ondanks de goede zorgen van Humberto is iedereen weer extreem blij dat Eva terug is. Want hoe moet het verder op de Nederlandse televisie als Eva er niet is? Eva heeft zich wat dat betreft vrij onmisbaar gemaakt. En dat is een comfortabele positie voor een presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?