Foto: Zo ziet Eva Jinek er nu uit na week in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek is nu alweer een weekje ziek thuis. En dat heeft nogal een impact gehad op hoe de normaal prachtige blondine er uit ziet. 

Eva Jinek heeft even languit in bed moeten liggen. En jammer genoeg niet voor haar plezier. Eva heeft een week lang met keelontsteking thuis gezeten. En dat is natuurlijk alles behalve een pretje. Inmiddels is ze klaar om haar vervanger, Humberto Tan, weer af te lossen. Vrijdag neemt Eva haar eigen show weer over. Op Instagram grapt ze dat ze er bijna weer ZO uitziet.

Lees ook: Foto: Eva Jinek heeft ineens nieuwe man naast zich tijdens verkiezingen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Eva Jinek is weer bijna de oude

Eva deelt een foto van zichzelf met de boodschap dat ze er bijna weer zo uitziet. Na een lange week in bed mag ze eindelijk weer haar eigen programma presenteren. En daar is Eva toch wel heel erg blij mee. Want hoewel een weekje rust haar best is bevallen, vindt de blonde presentatrice niks zo leuk als haar eigen show.

Humberto kon gelukkig invallen

Gelukkig heeft Eva genoeg leuke collega’s die even kunnen invallen als ze zelf niet in staat is om haar programma te presenteren. Humberto Tan wilde dat wel even een weekje doen, terwijl Eva languit op bed lag. En eerlijk is eerlijk, dat deed Humberto helemaal niet slecht. Maar toch is iedereen heel blij dat Eva weer terug is.

Na vijf weken moest Eva al uit de lucht

Na slechts vijf weken aan uitzendingen kreeg Eva al de eerste uitvaller. Hopelijk is het ook meteen de laatste van het jaar. Want meer van Eva mogen zien is natuurlijk altijd goed. Vijf weken maar mogen genieten van Eva is in dat opzicht echt te weinig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Is Eva Jinek de knapste vrouw op televisie?

Als je Eva een beetje volgt is er maar één vraag die telkens naar voren komt: is Eva de knapste vrouw op televisie? Het antwoord zou nog best wel eens ja kunnen zijn. Met haar prachtige blonde haren en goed gevormd lichaam weet Eva best wel veel mannen voor zich te winnen. Zelfs als Eva niet de knapste vrouw is, dan scoort ze nog hoog in de lijst.

Eva heeft de mooiste ogen op de Nederlandse televisie

Ze heeft sowieso de mooiste ogen te pakken van de Nederlandse televisie. Maar weinig vrouwen kunnen tippen aan de juwelen van Eva. Die schitteren elke keer dat je haar aankijkt en staren meteen je ziel in.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Iedereen is blij dat Eva weer terug is

Ondanks de goede zorgen van Humberto is iedereen weer extreem blij dat Eva terug is. Want hoe moet het verder op de Nederlandse televisie als Eva er niet is? Eva heeft zich wat dat betreft vrij onmisbaar gemaakt. En dat is een comfortabele positie voor een presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.