Foto: Zo zag Friends-actrice Courteney Cox eruit vóór en na botox

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Botox is een lastig goedje. De meeste mensen nemen het om er jonger uit te zien, of als ze niet tevreden zijn met hun gezicht. Toch kunnen we met z’n allen concluderen dat het lang niet altijd even goed lukt. Dat was ook het geval bij Friends-actrice Courteney Cox. Zij onderging meerdere cosmetische ingrepen, maar deze pakten minder goed uit dan gedacht.

Courteney Cox is niet vies van een spuitje. Dat is de zien aan het huidige uiterlijk van de actrice. Ze is voornamelijk bekend van haar rol in de serie Friends, waarvan de laatste aflevering werd uitgezonden op 6 mei 2004. Hierin speelt ze Monica Geller. Wie afleveringen van toen bekijkt, zal meteen opmerken dat Courteney er tegenwoordig een stuk anders uitziet. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Courteney veel kritiek gehad heeft op haar transformatie van de laatste jaren. Zeker als je de voor-en-na foto’s bekijkt krijg je de kriebels…

Courteney Cox heeft spijt van botox

Courteney zelf heeft bij nader inzien geen goed gevoel over de ingrepen, zegt ze in een interview. ”Ik probeerde er weer jeugdig uit te zien”. ”Ik realiseerde me niet dat ik er heel raar uitzag door alle injecties en andere dingen die ik deed om er jonger uit te zien”. De actrice probeert nu dan ook te stoppen met verschillende soorten injecties. Ze is nu meer bezig met producten, die haar er jonger laten uitzien. Zal dat beter werken, of gaat ze er daardoor ook raar uitzien? Eén ding is zeker, Courteney gaat voorlopig, en waarschijnlijk in de toekomst ook niet meer, onder het mes of aan de spuit.

Jennifer Aniston ook niet vies van spuitje

Friends-collega en goede vriendin Jennifer Aniston is ook niet vies van een spuitje in haar gezicht. De 53-jaar oude actrice die in de serie Friends beter bekend staat als Rachel, heeft ook plastische chirurgie ondervonden, net zoals Courteney Cox. Bij haar heeft het wel wat beter uitgepakt dan bij vriendin Courteney. Jennifer zag er niet zo gek uit, en werd er juist wel wat jonger op. Jennifer is dan ook 4 jaar jonger dan Courteney, maar haar plastische chirurgie is wel goed gegaan. De 53 jaar oude dame ziet er nog fantastisch uit, en dat allemaal met behulp van de plastische chirurgie. Of zou het allemaal natuurlijke schoonheid zijn?

Friends blijft populair

Beide dames zijn natuurlijk bekend van een van de meest bekeken series aller tijden, Friends. Hierin spelen ze de rol Monica en Rachel. Nog meer bekende acteurs en actrices uit de serie zijn Matthew Perry, hij speelt Chandler. Lisa Kudrow, zij speelt Phoebe. Matt Leblanc, hij speelt Joey. En tot slot David Schwimmer, hij speelt Ross. Deze groep vormt samen een vriendengroep, vandaar de naam Friends. De serie gaat over alle avonturen die de vriendengroep met elkaar beleeft en alle dingen die eromheen gebeuren. De serie speelt zich af in New York, en er beginnen en eindigen ook relaties binnen de vriendengroep. Onder andere tussen Chandler en Monica, en Ross en Rachel. Het is dus één van ’s werelds best bekeken en populairste series ooit. Het was altijd te zien op Netflix, maar de serie is wegens HBO max die naar Nederland kwam, de serie ging van Netflix dus naar HBO max.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!