FOTO: Zo mooi zagen we Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een nieuw huisje gevonden en dat geeft veel blijdschap. Op Instagram lijkt de realityster te stralen. Zo mooi zagen we Maxime nog nooit!

Op Instagram wenst Maxime Meiland iedereen een heel fijn weekend, ondanks de heftige sneeuwval. Maxime is stijlvol gekleed in zwart, gepaard met vele sieraden. Zo laat de televisiester een hele andere kant van zich zien. Met een glimlach luidt ze vrolijk het weekend in.

Lees ook: Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

Chateau Maxime

Er is ook genoeg reden om vrolijk te zijn. Samen met haar vriend Leroy heeft maxime namelijk eindelijk haar eigen chateau gevonden om te wijnen, wijnen, wijnen. De realityster was al langer op zoek naar een eigen huisje, maar kan zich nu eindelijk settelen. Een tijdje terug showde ze nog hoe ze samen met dochtertje Claire op de boerderij in Hengelo vertoefde. Maar na problemen met de gemeente, moesten Martien, Erica en dus ook Maxime op zoek naar een nieuw stulpje. Nu lijkt ze haar nieuwe chateau gevonden te hebben en dat is goed nieuws!

Maxime Meiland’s rode haren

Het is sowieso een periode van ingrijpende keuzes in het leven van Maxime. Onlangs besloot ze nog aan haar volgers te vragen of ze haar kapsel rood moest verven. en die zagen dat wel zitten. Dus de volgende dag verfde ze meteen haar haren rood. En die keuze pakt tot nu toe goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!