FOTO: Zo mooi zagen we Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een nieuw huisje gevonden en dat geeft veel blijdschap. Op Instagram lijkt de realityster te stralen. Zo mooi zagen we Maxime nog nooit!

Op Instagram wenst Maxime Meiland iedereen een heel fijn weekend, ondanks de heftige sneeuwval. Maxime is stijlvol gekleed in zwart, gepaard met vele sieraden. Zo laat de televisiester een hele andere kant van zich zien. Met een glimlach luidt ze vrolijk het weekend in.

Lees ook: Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Chateau Maxime

Er is ook genoeg reden om vrolijk te zijn. Samen met haar vriend Leroy heeft maxime namelijk eindelijk haar eigen chateau gevonden om te wijnen, wijnen, wijnen. De realityster was al langer op zoek naar een eigen huisje, maar kan zich nu eindelijk settelen. Een tijdje terug showde ze nog hoe ze samen met dochtertje Claire op de boerderij in Hengelo vertoefde. Maar na problemen met de gemeente, moesten Martien, Erica en dus ook Maxime op zoek naar een nieuw stulpje. Nu lijkt ze haar nieuwe chateau gevonden te hebben en dat is goed nieuws!

Maxime Meiland’s rode haren

Het is sowieso een periode van ingrijpende keuzes in het leven van Maxime. Onlangs besloot ze nog aan haar volgers te vragen of ze haar kapsel rood moest verven. en die zagen dat wel zitten. Dus de volgende dag verfde ze meteen haar haren rood. En die keuze pakt tot nu toe goed uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!