FOTO: Zo mooi zagen we Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een nieuw huisje gevonden en dat geeft veel blijdschap. Op Instagram lijkt de realityster te stralen. Zo mooi zagen we Maxime nog nooit!

Op Instagram wenst Maxime Meiland iedereen een heel fijn weekend, ondanks de heftige sneeuwval. Maxime is stijlvol gekleed in zwart, gepaard met vele sieraden. Zo laat de televisiester een hele andere kant van zich zien. Met een glimlach luidt ze vrolijk het weekend in.

Lees ook: Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Chateau Maxime

Er is ook genoeg reden om vrolijk te zijn. Samen met haar vriend Leroy heeft maxime namelijk eindelijk haar eigen chateau gevonden om te wijnen, wijnen, wijnen. De realityster was al langer op zoek naar een eigen huisje, maar kan zich nu eindelijk settelen. Een tijdje terug showde ze nog hoe ze samen met dochtertje Claire op de boerderij in Hengelo vertoefde. Maar na problemen met de gemeente, moesten Martien, Erica en dus ook Maxime op zoek naar een nieuw stulpje. Nu lijkt ze haar nieuwe chateau gevonden te hebben en dat is goed nieuws!

Maxime Meiland’s rode haren

Het is sowieso een periode van ingrijpende keuzes in het leven van Maxime. Onlangs besloot ze nog aan haar volgers te vragen of ze haar kapsel rood moest verven. en die zagen dat wel zitten. Dus de volgende dag verfde ze meteen haar haren rood. En die keuze pakt tot nu toe goed uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!