FOTO: Zo mooi zagen we Maxime Meiland nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een nieuw huisje gevonden en dat geeft veel blijdschap. Op Instagram lijkt de realityster te stralen. Zo mooi zagen we Maxime nog nooit!

Op Instagram wenst Maxime Meiland iedereen een heel fijn weekend, ondanks de heftige sneeuwval. Maxime is stijlvol gekleed in zwart, gepaard met vele sieraden. Zo laat de televisiester een hele andere kant van zich zien. Met een glimlach luidt ze vrolijk het weekend in.

Lees ook: Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

Chateau Maxime

Er is ook genoeg reden om vrolijk te zijn. Samen met haar vriend Leroy heeft maxime namelijk eindelijk haar eigen chateau gevonden om te wijnen, wijnen, wijnen. De realityster was al langer op zoek naar een eigen huisje, maar kan zich nu eindelijk settelen. Een tijdje terug showde ze nog hoe ze samen met dochtertje Claire op de boerderij in Hengelo vertoefde. Maar na problemen met de gemeente, moesten Martien, Erica en dus ook Maxime op zoek naar een nieuw stulpje. Nu lijkt ze haar nieuwe chateau gevonden te hebben en dat is goed nieuws!

Maxime Meiland’s rode haren

Het is sowieso een periode van ingrijpende keuzes in het leven van Maxime. Onlangs besloot ze nog aan haar volgers te vragen of ze haar kapsel rood moest verven. en die zagen dat wel zitten. Dus de volgende dag verfde ze meteen haar haren rood. En die keuze pakt tot nu toe goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?