Foto: zien we Helene Hendriks na spraakmakend optreden VI Vandaag nog terug?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks had een spraakmakend optreden bij VI VandaagMaar dat kan nog wel eens het einde betekenen van haar carrière bij het programma.

Hélène Hendriks heeft een lange geschiedenis met de mannen van VI Vandaag en dus is het gek dat ze tot nu toe nog nooit was aangeschoven bij het programma. Maar onlangs is daar eindelijk verandering in gekomen. Het werd echter wel een nogal hectische aflevering met veel controversie achteraf. Hélène had namelijk wat pikante uitspraken over het drama rondom The Voice of Holland. Daarna is ze niet meer in de studio geweest, terwijl vriend Eus al drie keer en Paul de Leeuw al twee keer voorbij zijn gekomen. Waren de uitspraken van Hélène dan echt te spraakmakend of is er iets anders aan de hand?

Lees ook: Eindelijk: Hélène Hendriks trekt VI Vandaag flink uit het slop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène stak collega’s flink in de rug met uitspraken

Hélène was in het programma aanwezig om ook haar mening te geven over het drama rondom televisieprogramma The Voice of Holland en de angstcultuur die heerst bij Talpa. Ze had alleen wat onhandige opmerkingen toen het gesprek ging over een advertentie die een groep anonieme, vrouwelijke medewerkers van Talpa in het AD hadden gezet. Johan had al een aantal opmerkelijke uitspraken over de actie, bijvoorbeeld dat hij het laf vond dat niemand hun naam erbij had gezet, maar Hélène ging nog even een stapje verder. Na wat rondgebeld te hebben om te achterhalen wie de laffe vrouwen dan waren, werd uiteindelijk duidelijk om wie het ging. Hélène noemt de actie een gemiste kans. De dames hebben volgens haar wat steken laten vallen. Door hun naam onder de advertentie te zetten hadden ze een dappere stap kunnen maken in het doorbreken van de angstcultuur bij Talpa.

Hélène heeft zelf ook wel eens te maken gehad met nare foto’s

Hélène is niet onbekend met nare berichten op de werkvloer. Zelf heeft ze, zoals René dat zo mooi zegt, een olifantshuid en daardoor doen de meeste uitspraken haar niet zoveel. Maar ze kan zich wel inbeelden dat andere vrouwen zich wel enorm beledigd en aangevallen voelen. In VI Vandaag deelt ze haar eigen ervaring, voornamelijk omtrent het ontvangen van nare foto’s.

Waarom mag Hélène niet meer aanschuiven bij VI Vandaag?

Het is duidelijk dat Hélène zich met haar uitspraken niet heel geliefd heeft gemaakt bij de kijkers thuis of bij de vrouwen die werkzaam zijn bij Talpa. Het zou dus best kunnen dat de redactie, uit voorzorg, Hélène voortaan weigert in het programma. Want hoewel controversie goed kan zijn voor een televisieprogramma, is dit een onderwerp wat momenteel erg gevoelig ligt in de samenleving. En de onhandige uitspraken van Hélène zetten dan ook kwaad bloed. Niet alleen bij de mensen thuis op de bank, maar ook bij de rest van het bedrijf. En dat is niet handig als mensen nog lange tijd met elkaar moeten werken. Het zou een mogelijke verklaring zijn waarom Hélène zo weinig te zien is nu bij VI Vandaag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.