Foto: Zeer schaars geklede Amy Vol van OG3NE geniet van zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol van OG3NE deelt een uiterst kiekje via Instagram. Het OG3NE lid is wel héél schaars gekleed op haar zonnige bestemming..

Amy Vol verwent haar volgers opnieuw met een fenomenaal kiekje via Instagram. De zangeres is op dit moment op vakantie op een zeer zonnige bestemming. Waar Amy zich hier bevindt is niet helemaal duidelijk, maar dat de temperaturen hoog oplopen is één ding wat zeker is! Speciaal hiervoor heeft ze slechts een klein topje, en een doekje om d’r middel uit de kast getrokken. Dat maakt de zangeres in één keer wel héél schaars gekleed..

Hete Amy Vol heeft bijna niks aan op spiegelfoto

Amy Vol is lekker op vakantie! Waar het OG3NE lid zich bevindt is niet helemaal duidelijk, maar dat het een warme bestemming is is duidelijk af te lezen aan de foto die de zangeres online zette. Op de foto is te zien hoe Amy poseert in de spiegel. Echter lijkt er één ding nog opvallender te zijn dan de pose van Amy, en dat is haar outfit. Als je het al een outfit kan noemen, want veel heeft de zangeres in ieder geval niet aan. Amy draagt slechts een piepklein topje, met daaronder een soort bandana gewikkeld om d’r middel. Echter leek deze outfit genoeg bedekking voor Amy te zijn om er een mooi kiekje van te schieten. En dat is natuurlijk helemaal geen straf voor de volgers van de zangeres, die wederom verwent worden met zo’n fenomenale foto! Echter lijkt Amy iets minder plezier te beleven aan dit kiekje, want ze vermeldt dat het haar laatste vakantiedag is. Ze keer langzaamaan terug naar ons koude kikkerlandje, waar je het niet overleefd met deze outfit..

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat goedgevormde achterkant zien in kleedkamer

Trotse Amy Vol toont achterste in uiterst uitdagende foto

Amy Vol is natuurlijk een bloedmooie dame, en gelukkig weet ze dat zelf maar al te goed! De zangeres poseert namelijk regelmatig voor de spiegel en deze kiekjes willen dan ook soms nog wel eens een uiterst randje hebben. Dit keer was het weer raak. Amy lijkt hier backstage te zijn voor een uitzending of optreden, en besluit tóch nog even een mooie foto in de spiegel te schieten. Echter is de houding van Amy interessant, want ze staat met haar rug naar de spiegel toe. Misschien wilde de zangeres gewoon even haar achterste laten zien? In dat geval hebben haar volgers dat uiteraard niks op aan te merken..

Amy Vol heeft uiterst Kerst achter de rug

Kerst is natuurlijk al enige tijd voorbij, maar deze plaatjes van Amy Vol mogen we zeker niet negeren. De zangeres lijkt een lekkere Kerst achter de rug te hebben met haar vriend, en de twee tortelduifjes poseren dan ook vol liefde voor Instagram. Dit koppel lijkt zielsgelukkig te zijn, en laten we hopen dat dat natuurlijk nog lang het geval blijft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!