Foto: Amy Vol van OG3NE laat goedgevormde achterkant zien in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol, het middelste telg in het OG3NE nest, is stiekem misschien wel de meest uitdagende van haar zusjes aan de foto’s te zien. 

Prachtige zangeres Amy Vol heeft erg volle achterkant

Ze is misschien dan wel het middelste kindje in de familie Vol, maar de zangeres van OG3NE doet zeker niet onder voor haar zussen. Er zijn genoeg mensen die Amy juist de knapste van de drie zusjes vinden. En met goede reden. Kijk maar naar alle heerlijke foto’s die Amy over de jaren heen op haar Instagram heeft gezet. Dat bewijst maar weer dat dit OG3NE-zusje meer in haar mars heeft dan je in eerste instantie misschien zou denken. Waar Amy ook wel wat meer van heeft dan de gemiddelde vrouw, dat is haar prachtige achterkant. Die ziet er werkelijk waar beeldschoon uit op de foto. Als man kan je alleen maar hopen dat je ooit op een dag daar naast mag gaan liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

 Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE geeft alles cadeau in open topje

Amy Vol heeft veel te laten zien op spannende backstage foto

De nieuwe foto van Amy Vol liegt er niet om. Naast haar knappe zussen valt het misschien wat minder op, maar ook Amy heeft een flinke achterkant die ze graag even mooi in beeld brengt. Foto’s van haar kadetjes gaan als warm brood over de toonbank. Iedereen wil ze namelijk hebben. Amy die komt maar al te graag tegemoet aan de wensen van haar volgers en plaatst dan maar een heerlijke foto van haar achterwerk. En daar is ze zelf ook wel een beetje trots op. Al die trainingen, danspasjes instuderen en lange fysieke optredens en concerten betalen zichzelf wel uit aan het uiterlijk van Amy te zien. De zangeres heeft er nog nooit zo goed uitgezien als nu. Ze wordt dan ook continu overladen met complimentjes. Het lichaam van Amy Vol is dan ook echt een lust voor het oog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Knappe zangeres Amy Vol is het mooist in korte en niets verhullende pakjes

Amy Vol ziet er toch stiekem het beste uit als ze eigenlijk helemaal niet zoveel stof om haar lichaam heeft gedrapeerd. Zo draagt ze vaak uitdagende pakjes die haar er enorm knap uit doen zien. Kijk maar naar de foto hierboven. Die spreekt namelijk boekdelen. Amy weet daarnaast ook nog eens precies een houding aan te nemen die ervoor zorgt dat al haar prachtige vormen nog net even wat beter uitkomen. En dat is naast zingen en dansen toch echt wel een bijzonder talent van Amy. Er zijn dan ook niet voor niks hordes aan mannen die te trappelen staan om deze knappe brunette te kunnen bewonderen bij een van de concerten van OG3NE. En in de tussentijd blijft Amy hen maar verwennen met foto’s van haar prachtige lichaam. Dat is natuurlijk helemaal niet zo erg, want met die hete foto’s kom je wel de winter door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...