Foto: Zangeres Sterre Koning wandelt over strand in opwaaiend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning heeft een rondje over het strand gedaan. En natuurlijk moest dat in een luchtig jurkje. 

De strandfoto’s van Sterre Koning

Met haar prachtige verschijning weet Sterre Koning altijd de meest mooie foto’s te maken. En zelfs als dat niet haar intentie is, weet ze dat toch nog voor elkaar te krijgen. Kijk maar naar de foto’s van Sterre op het strand. Die zijn namelijk in eerste instantie helemaal niet bedoeld om haar volgers te plezieren. Maar met de opwaaiende wind en het jurkje dat daarin mee fladdert, krijg je toch wel bijzondere foto’s. De  blondine moet namelijk opeens oppassen dat ze niet te veel van zichzelf laat zien. En zo wordt een normale wandeling op het strand opeens een flinke uitdaging. De foto’s krijgen dan ook veel complimentjes van haar volgers.

Sterre Koning laat benen zien

De jurk heeft verschillende voordelen. Zo kan je best wel een klein beetje bij de knappe zangeres en actrice naar binnen kijken. Ook is de jurk zo gevormd dat je precies zicht hebt op de prachtige benen van de blondine. Sterre Koning weet in ieder geval flink te plezieren met haar wandeling over het strand. Wat nog het meeste opvalt, naast haar lange benen tenminste, is haar lach. Die zorgt ervoor dat je meteen een klein beetje verliefd wordt op de prachtige dame.

De verschijning van Sterre Koning

Als je zo de foto’s van de knappe Sterre Koning bekijkt, dan valt je eigenlijk gelijk op dat alle foto’s er gewoon ongelooflijk goed uit zien. En dat komt voor een groot deel ook door het aantrekkelijke van de blondine. Op elke foto doet Sterre haar best om wel een beetje van haar mooie te kunnen laten zien. Want het van Sterre Koning is zo mooi gevormd, dat je daar wel een klein beetje van moeten laten zien. Anders zou het flink zonde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!