Foto: Zangeres Stefania Liberakakis showt haar geweldige rondingen in spannend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wanneer we het hebben over Stefania Liberakakis, kunnen we niet anders dan betoverd raken door haar adembenemende verschijning. Onlangs postte zij enkele goede kiekjes waar ongetwijfeld de ogen van menig man niet vanaf konden wijken. Zij droeg dan ook een betoverend blauw jurkje. Laten we eens even een beter kijkje nemen.

Stefania’s betoverende lichaam in verleidelijk blauw jurkje

Ze zijn er daar in Griekenland goed aan toe, zo te zien. Tijdens het Eurovision Song festival zong Stefania haar hart eruit voor Griekenland. Een lust voor het oog is ze ook zeker, deze Eurovisie Songfestival deelneemster. Na haar muzikale doorbraak met het nummer “Last Dance” (die van het Eurovision Song festival) heeft ze zelfs samengewerkt met een aantal bekende artiesten en producers. Ze sleutelt blijkbaar regelmatig aan deuntjes in de studio. De studioman zal het schaamrood vast op de kaken hebben staan aan het einde van zo’n sessie, aangezien hij zo’n verleidelijke zangeres in de studio heeft. Allemaal super cool natuurlijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig heeft zij dat maar al te goed door. Ze deelt een paar smakelijke beelden waarop zij te zien is in een prachtig blauw jurkje, waaronder een klein selfie kiekje. Ook moet ze even flexen met die luxe prada hakken. Alles voor de camera, zullen we maar zeggen. Aandacht trekken kan Stefania wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Stefania Liberakakis is een getalenteerde jongedame

Niet alleen heeft de zangeres dus een geweldig uiterlijk, ze kan óók echt nog wat. Muziek maken bijvoorbeeld. Zoals eerder genoemd heeft ze al met grote namen samengewerkt. Stefania’s muzikale stijl is vooral veel pop en dance. Op social media is zij ook zeer populair. Op dit gigantische platform houdt ze haar vele fans op de hoogte van nieuwe releases van haar muziek, maar daarnaast post ze natuurlijk ook mooie foto’s zo nu en dan. Je kan het marketing noemen, maar je kan er ook gewoon van genieten. Op Stefania’s Instagram ontbreekt het aan geen enkel onderwerp. Of het nou gaat om dagelijkse of meer zakelijke dingen, Stefania deelt ze. Zo deelt ze bijvoorbeeld de volgende foto over haar muzikale leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Stefania Liberakakis gaat sprankelend gekleed het podium op

Op zich zou je natuurlijk al een hele avond simpelweg kunnen staren naar deze schoonheid. Maar muziek maakt deze prachtige jongedame natuurlijk ook. Als je naar een concert van haar gaat, hoef je niet bang te zijn voor een saaie avond. Een audiovisueel festijn is het zeker als het ligt aan Stefania Liberakakis. Maar behalve zingen, kan ze zich ook nog goed kleden. Ze belichaamt een combinatie van schoonheid en talent, op een niveau waar je u tegen zegt. Zo’n smakelijke vertoning is absoluut een waardige toevoeging aan het eeuwig groeiende clubje bekende spetters. Dus, of je nu geniet van haar muziek of haar bewondert om haar om haar buitengewone schoonheid, Stefania Liberakakis is ongetwijfeld een jongedame die moeilijk te negeren is. Kan je wel proberen natuurlijk, maar dat zou zonde zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.