Foto: Zangeres Stefania Liberakakis laat haar troeven volledig uit jurkje knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Stefania Liberakakis laat goed zien wat ze in huis heeft in een erg strak jurkje. De voorkant van het jurkje zit zo strak dat Stefania haar troeven er bijna volledig uit knallen.

Zangeres Stefania laat voorkant uit strak jurkje puilen

Waarschijnlijk is het voor Stefania Liberakakis best lastig om elke keer weer een prachtige outfit te moeten uitzoeken die iedereen helemaal geweldig vindt. Gelukkig heeft Stefania haar uiterlijk natuurlijk volledig mee zitten, hierdoor staat alles de blondine eigenlijk helemaal geweldig. Zo doet onderstaand jurkje en outfit het ook enorm goed op de Instagram van Stefania Liberakakis. De zangeres draagt een romantisch wit jurkje die erg kort is maar wel lange mouwen heeft. De stof die over het basis jurkje heen zit is een soort romantisch kant, wat het erg spannend en betoverend maakt. Daarbij heeft de bovenkant van het jurkje een hele lage uitgesneden halslijn. Ook zit het jurkje daar erg strak bij Stefania waardoor alles letterlijk naar boven en voren wordt gedrukt. De voorgevel van Stefania lijkt bijna niet te passen in het mooie witte jurkje. Hierdoor richtten alle ogen zich op dat gedeelte van de blondine haar . Stefania maakt de outfit af met witte hakjes en gekrulde haren.

Zangeres Stefania geniet van zonsondergang in zee

De knappe zangeres Stefania Liberakakis geniet altijd enorm van haar vakanties in haar tweede thuisland Griekenland. Het is niet gek dat Stefania zo knap is met haar Griekse bloed. Op onderstaande foto is de zangeres te zien terwijl ze poseert in de zee. Op de achtergrond gaat de zon onder waardoor er een soort golden hour ontstaat. Hierdoor ziet Stefania haar er simpelweg geweldig uit. Ook geeft Stefania een soort pose met haar handen in haar haren terwijl ze naar achter buigt. Het onderlichaam van de zangeres is niet te zien door de reflectie van de zon in het water.

Lees ook: Foto: Stefania Liberakakis laat haar troeven warm worden in zomerzonnetje

Zangeres Stefania Liberakakis maakt foutje tijdens promotie

Stefania Liberakakis haar aanwezigheid op sociale media, waaronder Instagram, zorgt ervoor dat ze altijd direct in contact staat met haar fans en volgers. Zo deelt Stefania niet alleen maar perfecte beelden uit haar professionele leven, zoals optredens en muzikale projecten. Nee, Stefania deelt juist ook persoonlijke momenten die haar menselijke kant laten zien. Dit draagt bij aan het opbouwen van een sterke band met haar fans. Zo is dat ook op onderstaande video en foto het geval. Stefania plaatst namelijk een video afkomstig van een optreden die ze heeft gegeven met de vraag wie ze ziet tijdens de volgende optredens en de datums daarvan. Toch was Stefania misschien een beetje te snel met deze video plaatsen want ze heeft een foutje gemaakt wat betreft de exacte datums. Helemaal niet erg natuurlijk, maar Stefania zegt over zichzelf dat ze niet altijd zo slim is. Waarschijnlijk vinden haar fans het helemaal niet erg, maar zo is ze dus wel erg eerlijk en open.

Zangeres Stefania Liberakakis maakt foutje tijdens post

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!