Foto: Stefania Liberakakis laat haar troeven warm worden in zomerzonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stefania Liberakakis draagt een jurkje waarin haar voorkant helemaal vrij komt. Zo verwent de zangeres haar voorste troeven met lekkere warme zonnestralen.

Stefania laat monden openvallen met haar grote troeven

Het is geen verassing dat de Griekse Stepfania Liberakakis ook deze zomer weer te vinden is in haar thuisland Griekenland. De zangeres is echt Nederlandse maar ook haar Griekse roots zijn ontzettend belangrijk voor Stefania Liberakakis. Zo kwam Stefania vorig jaar niet voor niets uit voor het Eurosongfestival voor Griekenland en niet voor Nederland. Gelukkig deed ze het ook een stuk beter met haar sensuele optreden en nummer tijdens de competitie dan dat Nederland deed. Nu is Stefania terug in Griekenland en daar plaatst ze de allermooiste foto’s van zichzelf. Ook lopen de temperaturen in de zonnige bestemming hoog op dus dan kan Stefania lekker zonnen en een mooi bruin kleurtje creëren. Al is het op onderstaande foto’s wel overduidelijk waar Stefania graag bruin zou willen worden. Zo draagt de brunette een mooi blauw jurkje met lange mouwen. Het jurkje is ontzettend kort, dus waarschijnlijk heeft Stefania er haar bikini broekje onder. Wat het meeste opvalt aan de outfit is Stefania haar voorkant, die helemaal open is. Op zijn zachtst gezegd wordt alles een beetje naar voren gedrukt bij de zangeres. Hierdoor vangen haar voorste troeven het meeste zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Stefania Liberakakis paradeert in prachtige outfit

Aan alles is te zien dat Stefania Liberakakis helemaal in haar element is in het zonnige Griekenland. Zo draagt ze eindelijk de prachtige outfits die ze al de hele zomer in haar kast heeft hangen. Op onderstaande twee foto’s in de knappe Stefania Liberakakis te zien in de hoofdstad van Griekenland Athene. Hier is de brunette lekker aan het paraderen over de straten in haar extravagante outfit. Zo draagt Stefania een lange zwarte jurk die een soort van gedrapeerd is om haar mooie lichaam. De zwarte stof is erg doorschijnend waardoor het een hele spannende outfit is geworden. Onder de doorschijnende jurk draagt de zangeres een piepklein zwart topje met een rokje. Ook straalt de hele foto een bepaalde vibe uit waar Stefania de show steelt. De look heeft ze namelijk afgemaakt met een strak knotje, een grote zwarte zonnebril en hoge hakken met glitters. Het is onduidelijk waar Stefania zo opgedoft heen gaat, maar was vast een leuke avond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Lees ook: Foto: Stefania Liberakakis trekt alle aandacht naar zich toe in zeer pikant pakje

Stefania Liberakakis verkleed zichzelf als ware Barbie

Het is niemand kunnen ontgaan dat de nieuwste Barbie film met Margot Robbie een ware hit is in de bioscopen over de hele wereld. Stepfania Liberakakis was natuurlijk ook uitgenodigd voor de première van de Barbie film in de Nederlandse bioscopen. Hiervoor was het thema uiteraard roze en dat heeft de knappe Stefania helemaal begrepen. Op onderstaande foto lacht ze lief in de camera met haar roze outfitje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?