Foto: Zangeres MEROL doet broek uit voor nieuw nummertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe jaar is van start gegaan en voor veel mensen betekent dat een nieuw begin met goede voornemens. De goede voornemens van zanger MEROL vallen wel heel erg buiten de boot… of broek…

Zangeres MEROL draait al zingend een verleidelijk rondje

We kennen de prachtige zangeres MEROL van haar ietwat obscure liedjes. Zo zingt ze over verschillende bedavontuurtjes en alcohol en drugs. Ze is er bekend mee geworden, omdat ze een unieke muziekstijl gebruikt en geen blad voor haar mond neemt. De afgelopen tijd is ze ontzettend druk geweest met shows en nieuwe nummertjes. Daar is ze, als we haar Instagram moeten geloven, voorlopig ook zeker nog niet klaar mee. De zangeres plaatste onlangs een video van zichzelf waarbij ze aankondigt dat ze binnenkort weer een nieuw nummer gaat releasen. Dat doet ze onder het mom van: “het is een nieuw jaar, dus tijd voor een nieuw liedje.” In de video draait ze een verleidelijk rondje en zien we gelijk dat ze geen broek aan heeft! MEROL staat enkel in , dat perfect past bij haar bovenstuk, en een pittige panty. Vervolgens lacht ze lief in de camera en loopt ze weg. Ze draait zich nog een keer om en de cameraman/-vrouw zwaait naar de zangeres. Het gezicht van MEROL verandert heel snel van blij en lief naar geïrriteerd en boos en ze doet haar hand tegen de lens van de camera. Dat klinkt gek, maar met geluid erbij, snap je wel wat er gebeurt. Ze heeft namelijk een stukje van haar nieuwe nummer ‘Applaus’ onder de video gezet.
MEROL laat zich helemaal nat maken in pittige video

Een tijdje geleden wist de zangeres haar volgers helemaal wild te maken met een hele suggestieve pose. Dat deed ze natuurlijk niet voor niks. Die foto leidde tot de release van een nieuw nummer genaamd: Huilen om niets. Eerst zou dat een single worden, maar uiteindelijk werd het een albumtrack. De videoclip daarvan bleef dus maar stof vangen op de plank. Gelukkig besloot MEROL onlangs om haar fans een plezier te doen en ze zette deze videoclip online. Ze vertelt zelf: “Ik heb zo heerlijk liggen zwelgen in een bad en dat wil ik jullie niet onthouden.” De zangeres vertelt dus zelf al dat het een hele verleidelijke video zal worden en dat blijkt wanneer ze hem online zet. Ze plaatst er een fragment van op haar sociale media en daar komen haar voorspellingen inderdaad in uit. MEROL speelt heel flirterig met de camera en lijkt intens te genieten van haar eigen muziek. Op een gegeven moment wordt ze zelfs helemaal nat gesprayd door een flinke douchekop. Haar fans en volgers kunnen er ook ontzettend van genieten. Overal lees je positieve reacties. Zo zegt iemand: “Wauw, love it! Deze hele styling is zo on point!” Iemand anders reageert met: “Waauw fantastisch nu al!” De fans van MEROL zijn dus heel tevreden met het besluit van de zangeres om deze video toch maar online te zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!