Foto: Zangeres MEROL kondigt zéér pikant optreden aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe jaar begint goed voor zangeres MEROL, zo heeft ze meerdere pikante nummer uitgebracht en kondigt ze een nóg pikanter optreden aan. MEROL verrast iedereen keer op keer.

MEROL kiest voor extra spannend optreden

Het is niemand ontgaan dat MEROL het nieuwe jaar met een knaller is begonnen. De zangeres heeft een nieuw nummer genaamd Huilen om niets uitgebracht. Wellicht geen verrassing maar het nummer gaat over huilen, heel veel huilen. Want volgens MEROL mag dat allemaal en ze zingt zelfs dat het ‘regent in de zomer van de tranen uit haar ogen’. Alhoewel het niet erg gezellig klinkt, lijkt het erop dat MEROL juist iets wil zeggen met het nummer. Namelijk dat huilen helemaal goed is. Daarna verscheen ook ineens het nieuwe nummer Applaus van MEROL. De roodharige zangeres geeft aan dat ze in 2023 veel nieuwe muziek gaat uitbrengen en dat er zelfs een EP komt. Waarschijnlijk is de nieuwe muziek van MEROL zo goed ontvangen dat ze gelijk actie heeft ondernomen. Zo kondigt de roodharige zangeres aan een optreden te gaan geven in Groningen op Eurosonic Air. Aan onderstaande foto te zien wordt het een zeer spannend optreden..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

MEROL geeft voorproefje van outfit

Om alvast een voorproefje te geven van wat gaat komen tijdens MEROL haar optreden in Groningen heeft de zangeres een aantal foto’s online gezet. Hierin is duidelijk te zien wat de intentie is van het optreden, namelijk om haar fans helemaal gek te maken. Zo draagt MEROL een soort doorschijnende catsuit waar ze enkel een onderbroekje onderaan heeft. Daarbij heeft MEROL een deel van haar lichaam afgeplakt met zwarte tape. Een veel gewaagdere en spannendere outfit is haast onmogelijk. Bij de foto’s schrijft MEROL een paar blauwe hartjes die een hint zijn voor de outfit die ze tijdens het optreden gaat dragen.

Lees ook: Foto: Zangeres MEROL doet broek uit voor nieuw nummertje

MEROL haar imago is volledig gekanteld

In een interview met Humo België vertelt zangeres MEROL openhartig over hoe haar voorgaande jaar is verlopen. Hierin deelt MEROL behoorlijk wat nieuwe inzichten over haar leven. Zo lijkt MEROL geen schaamte te kennen en alles op tafel te gooien, maar stiekem deelt de zangeres vrij weinig over haar privé leven. Toch was er ook iets groots wat het imago van MEROL enorm heeft veranderd afgelopen jaar. En dat was MEROL haar succesvolle deelname aan De Slimste Mens. Zo vertelt ze dat haar mensen haar eerst zagen als die zangeres met heftige liedjes en nu juist als een sympathieke vrouw die goed kan quizzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

MEROL wil zichzelf niet volledig geven voor meer volgers

Er komen nog meer interessante antwoorden van MEROL in het interview met Humo België. Zo geeft de zangeres aan dat ze waarschijnlijk meer volgers zou hebben als ze vaker een foto zou plaatsen met weinig kleren of haar relatie meer in beeld zou brengen. Toch zegt MEROL dat ze daar geen zin in heeft en dat ze het fijn vind niet zo in beeld te zijn bij de roddelpers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...