Foto: Zangeres MEROL kondigt zéér optreden aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe jaar begint goed voor zangeres MEROL, zo heeft ze meerdere nummer uitgebracht en kondigt ze een nóg pikanter optreden aan. MEROL verrast iedereen keer op keer.

MEROL kiest voor extra spannend optreden

Het is niemand ontgaan dat MEROL het nieuwe jaar met een knaller is begonnen. De zangeres heeft een nieuw nummer genaamd Huilen om niets uitgebracht. Wellicht geen verrassing maar het nummer gaat over huilen, heel veel huilen. Want volgens MEROL mag dat allemaal en ze zingt zelfs dat het ‘regent in de zomer van de tranen uit haar ogen’. Alhoewel het niet erg gezellig klinkt, lijkt het erop dat MEROL juist iets wil zeggen met het nummer. Namelijk dat huilen helemaal goed is. Daarna verscheen ook ineens het nieuwe nummer Applaus van MEROL. De roodharige zangeres geeft aan dat ze in 2023 veel nieuwe muziek gaat uitbrengen en dat er zelfs een EP komt. Waarschijnlijk is de nieuwe muziek van MEROL zo goed ontvangen dat ze gelijk actie heeft ondernomen. Zo kondigt de roodharige zangeres aan een optreden te gaan geven in Groningen op Eurosonic Air. Aan onderstaande foto te zien wordt het een zeer spannend optreden..

MEROL geeft voorproefje van outfit

Om alvast een voorproefje te geven van wat gaat komen tijdens MEROL haar optreden in Groningen heeft de zangeres een aantal foto’s online gezet. Hierin is duidelijk te zien wat de intentie is van het optreden, namelijk om haar fans helemaal gek te maken. Zo draagt MEROL een soort doorschijnende catsuit waar ze enkel een onderbroekje onderaan heeft. Daarbij heeft MEROL een deel van haar afgeplakt met zwarte tape. Een veel gewaagdere en spannendere outfit is haast onmogelijk. Bij de foto’s schrijft MEROL een paar blauwe hartjes die een hint zijn voor de outfit die ze tijdens het optreden gaat dragen.

Lees ook: Foto: Zangeres MEROL doet broek uit voor nieuw nummertje

MEROL haar imago is volledig gekanteld

In een interview met Humo België vertelt zangeres MEROL openhartig over hoe haar voorgaande jaar is verlopen. Hierin deelt MEROL behoorlijk wat nieuwe inzichten over haar leven. Zo lijkt MEROL geen schaamte te kennen en alles op tafel te gooien, maar stiekem deelt de zangeres vrij weinig over haar privé leven. Toch was er ook iets groots wat het imago van MEROL enorm heeft veranderd afgelopen jaar. En dat was MEROL haar succesvolle deelname aan De Slimste Mens. Zo vertelt ze dat haar mensen haar eerst zagen als die zangeres met heftige liedjes en nu juist als een sympathieke vrouw die goed kan quizzen.

MEROL wil zichzelf niet volledig geven voor meer volgers

Er komen nog meer interessante antwoorden van MEROL in het interview met Humo België. Zo geeft de zangeres aan dat ze waarschijnlijk meer volgers zou hebben als ze vaker een foto zou plaatsen met weinig kleren of haar relatie meer in beeld zou brengen. Toch zegt MEROL dat ze daar geen zin in heeft en dat ze het fijn vind niet zo in beeld te zijn bij de roddelpers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.