Foto: Zangeres MEROL maakt fans wild met suggestieve pose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Nederlandse zangeres MEROL staat erom bekend dat ze lekker gek kan doen, maar met deze foto maakt ze haar volgers wel héél nieuwsgierig!

MEROL maakt volgers ontzettend nieuwsgierig met deze foto

De geweldig mooie rode haren van MEROL kun je overal op het internet vinden. Ze is geen verlegen dame en is actief als artiest en bekende Nederlander. Zo heeft ze onlangs meegedaan aan De Allerslimste Mens Ter Wereld, de Belgische versie van De Slimste Mens. Hier kwam ze zo ver als de finale. Deze verloor ze helaas, maar ze mag wél terugkomen. Ze kan dus vooralsnog de allerslimste mens ter wereld worden! In een Instagram post die ze recentelijk online heeft gezet maakt ze nog meer bekend van zichzelf. Ze gaat namelijk een nieuw nummer uitbrengen! Het liedje heet Kus Me Even en MEROL heeft het samen met Jacqueline Govaert, de zangeres van de Nederlandse band KREZIP, gemaakt. In de reacties gaan de volgers en fans van MEROL helemaal los. Ze hebben er zin in en zijn megabenieuwd naar het liedje.
MEROL op tour

Als bekende zangeres is MEROL natuurlijk hartstikke druk met optreden. Zo gaat ze binnenkort op tour. De datums van die tour heeft ze afgelopen zomer op haar Instagram hele overzichtelijk in één foto geplaatst. Nou is MEROL natuurlijk best actief op haar Instagram en raakt zo’n foto snel verloren tussen alle andere foto’s en video’s. De zangeres heeft dus iets slims gedaan. Ze heeft de foto bovenaan vastgezet. Dat kan op Instagram door een foto te pinnen. Zo blijft ‘ie bovenaan staan. Zeker nu de tour bijna begint, was het een slimme zet van haar om de foto bovenaan vast te maken. Zo krijgt iedereen, die op haar Instagram kijkt, even een reminder van de datums van de tour. De tour heet trouwens Troostprijs Tour. Wel een beetje een gekke naam voor een muziektour, maar ach, MEROL is nooit de normaalste geweest!
MEROL is gek op de cowboy-look

Onlangs werd MEROL, samen met MEAU, Bente en vijf andere dames, gevraagd voor de cover van het Linda. Meiden Winterboek. Op de foto die MEROL op haar Instagram account heeft geplaatst, zit ze sensueel achter MEAU. De roodharige zangeres heeft een strak, blauw pakje aan dat helemaal van kant is. Het schijnt dus ook nog eens lekker door! Om de look af te maken heeft ze een grote, blauwe cowboyhoed op. De cowboy-look is niks nieuws voor de Nederlandse vrouw. Zo zie je hier helemaal bovenaan dat ze een cowboyhoed draagt bij de aankondiging van haar nieuwe nummer én onlangs plaatste ze een foto van het Nederlands Film Festival. Hier droeg ze óók een cowboyhoed. Is dit dan helemaal haar eigen keuze of maken haar stylistes bewust de keuze voor de cowboylook?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!