Foto: Zangeres Jada Borsato hijst zich in stout pakje in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato weet met haar ongelooflijk mooie foto’s altijd de aandacht te grijpen van haar fans. Maar deze foto is wel heel verleidelijk!

De knappe zangeres Jada Borsato toont stoutste pakje

Natuurlijk komt het wel eens vaker voor dat Jada Borsato een ontzettend hete foto van zichzelf online zet. Maar de knappe brunette heeft zichzelf nu van alle kanten overtroffen. De aantrekkelijke zangeres heeft een outfit aangetrokken, waarmee ze er uitziet als een stout engeltje. En natuurlijk zijn haar volgers daar ontzettend blij mee. Die kijken hun ogen uit. De stof van het pakje dat Jada aan heeft, is ook nog eens lichtelijk doorschijnend, dus de knappe dame kan je nu in volle glorie bewonderen. Haar kan je nu pas echt heel erg goed zien. En die verleidelijke blik die Jada erbij geeft, maakt het nou allemaal niet makkelijker. Al haar volgers vallen als een blok voor Jada na het zien van deze prachtige foto.

Lees ook: Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato laat bijna alles zien in verleidelijk stofje

Haar engelenpakje was natuurlijk al bijna teveel voor haar volgers. Jada Borsato kan dat soort pakjes niet te veel aan doen, want op die manier worden haar volgers helemaal gek. Maar de andere pakjes van de knappe zangeres zijn ook enorm verleidelijk. Neem nou dit blauwe pakjes dat Jada draagt. De prachtige zangeres weet met haar heerlijke stofje haar fans weer enorm te verleiden. Dat is ook niet zo gek, want het jurkje waait bijna vanzelf al open. Daar hoeft Jada zelf bijna niks voor te doen. En de aantrekkelijke brunette vindt dat best wel spannend zo.

Lees ook: Foto: Jada Borsato laat haar geweldige benen zien in extreem kort zomerjurkje
Jada Borsato laat heerlijke vormen zien op warme foto

Met een van haar nieuwste foto’s weet Jada Borsato haar volgers wel weer erg goed te verleiden. De knappe zangeres laat even haar flinke vormen zien op het plaatje. Hoewel de outfit niet teveel weg geeft, staan de prachtige vormen van Jada er wel weer bijzonder mooi op. En dat zorgt er natuurlijk voor dat de spannende zangeres flink wat complimenten krijgt op de heerlijke foto. Haar volgers vinden dit soort plaatjes namelijk ook heerlijk om te zien. Daar worden ze ontzettend blij van om het tegen te komen in hun feed.

Jada Borsato laat onschuldig imago achter zich

De knappe zangeres is duidelijk bezig met het afschudden van haar onschuldige imago. Kijk het afgelopen jaar alleen al naar alle foto’s en video’s die de knappe dame online heeft gezet. Daaraan merk je al meteen dat ze heel erg anders is geworden dan een jaar daarvoor. De knappe zangeres weet haar volgers in ieder geval tegenwoordig erg goed te verleiden met haar spannende kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.