Foto: Zangeres Elize knalt bijna uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize, oftewel Elise van der Horst, heeft een nieuwe foto online gezet en die moet je simpelweg gezien hebben. 

De prachtige zangeres heeft een nieuwe foto online gezet, maar die haalt wel flink de belangstelling. Elize draagt daar namelijk een topje waar ze bijna zelf nog uit knalt. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Toch staat het topje de zangeres niet verkeerd. Het valt alleen te hopen dat ze niet straks een klein kleding ongelukje oploopt met zo’n strak topje. Het lijkt vooralsnog niet het geval, maar je weet het maar nooit. Elize ziet er in haar nieuwe topje in ieder geval geweldig uit.

Lees ook: Foto: Elise van der Horst heeft last van omhoog kruipend jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

De knappe zangeres Elize heeft zich flink mooi gemaakt

Voor de foto heeft Elize wel flink haar best gedaan. Zo heeft ze haar make-up helemaal tot in de puntjes verzorgt en zien haar haartjes er ook prachtig uit. Ook de outfit die Elize draagt is zorgvuldig uitgekozen om een en al te verleiden. En dat lijkt prima te lukken. Elize zal weinig problemen hebben met haar publiek te betoveren als ze deze outfit draagt. Het is nu eerder een kwestie van de mensen niet te veel af te leiden, zodat ze ook nog een deel van haar zang horen. Elize is namelijk het beste van beide werelden, niet alleen maar een mooi koppie, maar ook daadwerkelijk een goede stem. Dat is wat de zangeres ook zo populair maakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Zangeres Elize blikt terug met hete foto

Door middel van een wel heel erg hete foto blikt Elize terug op warmere tijden. Iedereen loopt momenteel in zijn of haar winterjas buiten, maar als het aan Elize lag zou ze nog steeds elke dag rondlopen in een kort naveltruitje met een zonnebril op haar hoofd. Maar die tijd lijkt toch wel een klein beetje voorbij. Toch geeft Elize de hoop niet op. Vandaar dat ze ook de warme foto’s plaatst, dan hebben de mensen thuis tenminste nog een klein beetje warmte, zelfs zonder de zomerse zon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

De gevaarlijke laarsjes van zangeres Elize

De bloedmooie zangeres heeft een bijzondere kledingkeuze. Dat kan je wel zien aan haar nieuwe laarsjes. De felgroene schoenen vallen wel gelijk enorm op. Je kan al helemaal niet meer Elize heen. Daarbij heeft de knappe brunette een wel erg lenige houding aangenomen die gelijk laat zien wat de zangeres allemaal in huis heeft. Op deze manier weet Elize veel harten voor zich te winnen. Al moet je zeker niet sollen met Elize, want anders gebruikt ze een van die gevaarlijk lange laarzen tegen je. Al zullen er ook wel genoeg mannen zijn die niet afschrikken van dat idee. De laarsjes lijken wel erg goed bij de extravagante zangeres te passen. ze maken haar gevaarlijke look in ieder geval compleet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.