Foto: Elise van der Horst heeft last van omhoog kruipend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elize weet precies waar haar volgers naar snakken! Onlangs plaatste de zangeres een heerlijke slaapkamerfoto. Op dat moment werkte haar piepkleine jurkje niet bepaald mee!

Elise van der Horst plaatst zondagse foto in kort jurkje

Elise van der Horst, beter bekend als Elize, heeft door de jaren heen heel wat albums en liedjes gemaakt. Zo heeft ze in 1992 een aantal liedjes gezongen voor het populaire Kinderen voor Kinderen. De zangeres is dus al een flink aantal jaren bezig met het zingen van deuntjes. Toch is ze niet meer zo ‘onschuldig’ als toen. Onlangs plaatste ze nog een foto op haar Instagram die wel een heel spannend beeld geeft van de brunette. Ze zit namelijk in een heel kort en onthullend pakje in een groot bed. Het jurkje dat ze aanheeft, kruipt zo ver omhoog dat nog nét het privé van Elise niet geschonden wordt. Het zijn ontzettend verleidelijke foto’s, maar ze laten precies zien hoe mooi Elise van der Horst is!
Elise van der Horst gooit nieuwe videoclip online

Elise, ofwel: Elize, is al weken op haar sociale media een nieuw nummer aan het aankondigen. Of, nouja… nieuw is het niet. Ze heeft samen met Pink Panda een remake gemaakt van een ouder nummer genaamd ‘I Like it’. Elise vertelt dat ze bij dit nummer vroeger altijd met volle borst meezong, hopend dat zij ooit de vocals mocht doen op dit liedje en nu is het dan zover. Samen met haar collega heeft ze haar droom waargemaakt. Daarbij heeft ze ook een nieuwe videoclip gemaakt waarin ze erg verleidelijk gekleed is en van alle hoeken gefilmd wordt. De 40-jarige Elise van der Horst is nog steeds een prachtvrouw en dat laat ze zeker weten in de videoclip.
Elise van der Horst doet eer aan haar Indische achtergrond

Het is vast niemand ontgaan dat Elise van der Horst een tintje heeft. Deze heeft ze met trots gekregen van haar Indonesische moeder en grootmoeder. Elise heeft dus Indisch bloed. Op 15 augustus is het de Nationale Herdenking. Er wordt dan elk jaar, op die dag, bij het Indisch Monument in Den Haag het Onze Vader gezongen. Dit jaar was de eer aan Elise om het lied te zingen. Ze deed het alleen niet in het Nederlands, nee, ze deed het in het Indisch. Ze vertelt dat ze het lied wel kende, omdat ze op een christelijke school heeft gezeten, maar de Indische versie kende ze niet. Deze heeft ze dus eerst goed moeten leren voor haar optreden. Ze was trots dat ze dit mocht doen en haar doel was om er een mooi en gevoelig optreden van te maken. Dat is haar gelukt! Tijdens haar optreden werd ze begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Dat moet vast een hele eer zijn geweest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.