Foto: Zangeres Do ligt languit op bank in klein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Do, ofwel Dominique Rijpma van Hulst, is een van de bekendere zangeressen in ons land. Maar daarnaast ook nog professioneel bankhanger. In een elegante pose die doet denken aan een scene in Titanic laat ze haarzelf helemaal gaan op de bank. 

Zangeres Do heeft, naast de twee bovengenoemde banen, ook nog een baan als presentatrice bij SBS6. Alles bij elkaar zou je dus kunnen zeggen dat ze het erg druk heeft in haar dagelijks leven. Gelukkig zorgt het bankhangen ervoor dat ze snel kan herstellen van haar zang jobs en presenteerklussen. Als de temperatuur wel heel erg hoog oploopt moet ze nog wel even met minder op de bank gaan liggen. In dit geval kiest ze, naast het uitdoen van overbodige kleding, ook maar voor zwart. Zwart absorbeert zonlicht wel, maar ze ligt toch binnen in de schaduw. Het klinkt tegendraads, maar zwart geeft haar wel een “cooler” gevoel. Ze lijkt de hitte de baas te worden, deze knappe blondine. Nu maar hopen dat SBS heeft gezorgd voor airco in de studio voor Do, zodat ze alsnog kan werken.

Zangeres Do kiest voor weinig

De keuze voor weinig is op zich erg logisch in deze hete tijden. De zon brandt voluit in Nederland en je moet er maar tegen kunnen. Deze zangeres geeft de strijd al na enkele dagen op en gaat er maar is even goed voor liggen. Met net genoeg energie weet ze nog haar telefoon te pakken en haar volgers een hart onder de riem te steken. In het onderschrift op Instagram staat wel een erg speciale boodschap van mensen-mens Do.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Zangeres Do kiest ook voor liefde

Wanneer Do iets online zet, dan doet ze dit met alle liefde voor haar volgers. In dit geval letterlijk. Ze laat weten, ondanks de hitte, iedereen veel liefde te schenken via haar Instagram. Of we ons daardoor beter gaan voelen betwijfelen. Wij krijgen het er juist nog warmer van. Wat wel helpt is dat ze er niet zo enthousiast uit ziet. Vast en zeker is dit ook een gevolg van de zomerhitte. Ze zingt nog wel vol overtuiging en voor haar presentatieklussen tovert de meestal zo vrolijke Do ook een glimlach tevoorschijn, maar dit keer kan ze het niet opbrengen. Dan maar een klein tekstje als alternatief voor een liefdevolle glimlach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Avontuurlijke Do nu al klaar met zomer?

De onderliggende boodschap is dat we het beste maar kunnen relaxen en lekker op de bank mogen hangen nu het zo warm is. Het is afwachten tot de zon weer verdwijnt en ze verlost gaat worden van haar bank. Do blijft gelukkig wel creatief ondertussen. Ze post niet zomaar van alles, maar kiest voor speciale filters die haar en haar topje toch nog laten opvallen. Dat de 40-jarige zangeres zo snel opgeeft door de hitte is overigens wel een beetje opvallend. Vorig jaar deed de avonturier voor de tweede keer nog mee aan het RTL 4-programma Expeditie Robinson. Zou dan de hitte hier toch anders aanvoelen dan op een verlaten eiland?

Zwart, grijs en blond gaat goed samen

Naast de kleur zwart is haar keuze voor grijs ook opvallend. De foto is voorzien van de nodige filters die ervoor zorgen dat deze net iets “kleurlozer” is en dus wat koeltjes dan een erg kleurrijke, zonnige foto. Al met al lijkt de missie van Do geslaagd: ze koelt zelf af en kan weer door. En wij ook, tot de volgende Instagram post, waarin ze vast weer vrolijk en opgeladen in de zon te zien is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.