Foto: Zangeres Bente pakt flinke joekel met twee handen vast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse zangers Bente Fokkens laat volgers enorm schrikken met kiekje waar ze flinke joekel vasthoudt die écht twee handen ondersteuning nodig heeft, want anders gaat iemand veel pijn voelen! 

Héél apart kiekje van Bente Fokkens op Instagram

Bente Fokkens is ergens in een hotel op haar kamer, en ze komt op een super gek idee! De brunette haalt ergens een gigantische vaas vandaan, waar Bente geen genoegen van kan krijgen. Heeft ze een drankje op of is Bente altijd zo gek als een deur? Uit ervaring kunnen we wel concluderen dat ze zichzelf soms even helemaal laat gaan. Het is bijzonder knap dat Bente deze vaas in haar eentje zo vast kan houden. Het lijkt ons niet dat de dame hier ervaring mee heeft, maar nadat ze dit kiekje deelde op haar Instagram beginnen we toch onze twijfels te krijgen! Toen de foto werd genomen had Bente in ieder geval veel plezier want haar grijns zie je van 100 meter afstand nog. Leuk om te zien dat de actrice en zangeres veel plezier heeft in haar vrije tijd.

Lees ook: Foto: Zangeres Bente laat zich helemaal zien in extreem kort rokje

bente_mf_

Nieuwe album ‘Als Ik Met De Wind Kon Dansen’

Iets waar Bente Fokkens als kind altijd van heeft gedroomd, is nu uitgekomen! Haar debuutalbum ‘Als Ik Met De Wind Kon Dansen’ is op vinyl gemaakt en ze is apentrots. Op Spotify is het nummer al meer dan 600.000 keer beluisterd. In totaal heeft Bente per maand zo’n 300.000 maandelijkse luisteraars, dat is niet mis! In onderstaande video zie je Bente haar laatste vinylplaat signeren van de 249 die ze al heeft gesigneerd. Dat moet toch een flink karweitje zijn geweest! Dat zie je ook terug in de video. Ze is helemaal opgelucht nadat ze al die 250 platen heeft gesigneerd. Bente vond het in ieder geval allemaal de moeite waard en hoopt haar fans enorm blij te maken. Heb je er nog geen een besteld? Dan kun je dat alsnog doen.

Lees ook: Foto: Zangeres Bente krijgt bakken kritiek na divagedrag

Benthe Fokkens gaat met Sim Fane

Bente is een prachtige vrouw en laat heel weinig los over haar privé leven. Ze deelt eigenlijk bijna nooit foto’s van haar liefde en heeft de relatie nooit bevestigd, maar iedereen met scherpe ogen heeft gezien dat producer Sim Fane vaker op haar Instagram voorbij komt. Vaak wordt de foto gemaakt terwijl de twee aan het knuffelen zijn. Hoe lang Bente en Sim Fane al samen zijn is niet bekend, maar het lijkt erop dat ze erg gelukkig zijn met elkaar. Ook onderstaand kiekje bewijst toch wel dat de twee tortelduifjes het goed hebben! Ze zijn in een verbluffende omgeving met een prachtig zonnetje en kraakhelder zeewater. De twee muzikanten staan heerlijk geposeerd te genieten met de zon op hun bolletjes! Sim Fane weet goed waar hij zijn handjes moet houden, want als Bente even niet oplet dan glijdt het handje van Sim zo in het broekje van zijn vriendin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!