Foto: Zangeres Bente krijgt bakken kritiek na divagedrag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Bente krijgt de wind van voren na vertonen van enorm divagedrag. Komt dit nog goed met de knappe brunette?

Bekend worden moet niet naar het hoofd stijgen, want dan zorgt het publiek dat je snel niet meer bekend bent. Het is een nóg groter probleem als je al divagedrag vertoont voordat je echt bekend bent. Dat is een valkuil waar zangeres Bente bijna in loopt. Ze mag dan wel knap zijn, als niemand haar kan luchten wordt het een zware strijd om BN’er te worden. JUICECHANNEL deelt de informatie over hoe Bente zich gedroeg op een feestje.

Diva Bente op ‘feestje’

JUICECHANNEL deelde in hun story een verhaal van iemand die aanwezig was bij de VIP afterparty van de albumrelease van FLEMMING. Hier was zangeres Bente ook. In tegenstelling tot de anderen op het feest, was ze niet gezellig. Ze praatte niet met mensen die ze niet kende, maar daar bleef het niet bij. Het schijnt dat de 22-jarige dame de beveiliging op verschillende mensen af heeft gestuurd. Ze liet controleren of gasten wel het juiste bandje om hadden en of zij zich wel goed gedroegen. Ze keek sowieso erg boos en high class volgens de gast van het feest.

Niemand weet wie Bente is

JUICECHANNEL dacht aan te komen met een pracht verhaal. Echter blijkt niemand te weten wie Bente is. Zo kregen zij veel DM’s met vragen over wie het verhaal eigenlijk ging. Onbewust zullen velen haar stiekem toch wel kennen. Zo speelde de brunette in 2016 in de film Kappen, de verfilming van het gelijknamige Carry Slee boek. Ook speelde ze in alle drie de delen van de Misfit films en in verschillende televisieseries. Naast haar acteercarrière, zingt ze ook. Wellicht kennen sommige haar van haar eigen nummers, zoals ‘Liefste, ken je mij’, van haar gelijknamige album. Veel bekender zijn haar samenwerkingen met veel bekendere artiesten. Zo heeft ze de hit ‘Nee is nee’ gehad met zangeres Maan. Dit nummer ging over grensoverschrijdend gedrag. De video van de twee dames in een auto is veel bekeken. Ook heeft ze het nummer ‘Als geen ander’ uitgebracht met zangeres Meau. Met zo een CV zou je denken dat mensen haar ondertussen toch wel kennen, maar helaas. Wellicht dat ze zich daarom zo bitter gedroeg op het feestje van Flemming.

Meer drama op feestje van Flemming

JUICECHANNEL verwees in de post over Bente naar het eerdere nieuws dat zij over dit feest naar buiten brachten. Naast Bente, was er nog een vrouw die zich bijzonder gedroeg. Dit was de vriendin van Flemming. Ten eerste was dit bijzonder omdat het eigenlijk nooit duidelijk was dat hij een vriendin had. Het is natuurlijk beter voor zijn imago als hij vrij is. Dat is leuker voor de dromende tienermeisjes. Echter denkt de dame hier blijkbaar anders over, volgens JUICECHANNEL gaat het om Jeanne Elferink. Een studente uit Maastricht. Op het feest had ze geringe kleding aan en stelde ze zich maar al te graag voor aan iedereen. Toch bijzonder als één iemand in de relatie het geheim wil houden en de ander het zo veel mogelijk bekend probeert te maken. Al met al liet de dame geen goede indruk achter op de gasten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.