Anouk wordt compleet gek in The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Dit slaat nergens op” maakt Anouk kenbaar tijdens de liveshow van The Voice of Holland. De coach is helemaal klaar met het stemmende publiek. Ze vraagt zich hardop af hoe je van achter je televisie zulke slechte keuzes kan maken. Een strijd met het publiek win je nooit natuurlijk, zoals presentator Martijn al aangeeft. Maar het is voor Anouk een pittige….bittere pil om te slikken.

Anouk ziet bijna een van haar kandidaten naar huis gestuurd worden, terwijl de enorm zenuwachtige Jasper uit team Jan gewoon door mag naar de volgende ronde. En dat terwijl Jasper zijn hele optreden lang vals aan het zingen was. De vraag is of het beter gaat worden met de kandidaat, want dit is niet zijn eerste blunder.

Lees ook: The Voice of Holland’s blonde brigade

Wat een K*tland

Anouk is er klaar mee. Nog voordat presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé goed en wel hebben kunnen vertellen dat Jasper door het Nederlandse publiek naar de volgende ronde is gestemd, slaat de stemming bij de coaches om. Anouk snapt er niks van. Ze wordt ronduit gek en lijkt een hysterische aanval te krijgen, zo raar doet ze. Van een stotterende Godzilla naar een schreeuwend viswijf, alle emoties gaan door Anouk heen. “Niks tegen jou Jasper, maar waarom laten we het publiek nog stemmen? Wat een k*tland” vraagt ze zich af.

De meest zenuwachtige kandidaat ooit

Jasper Wever kwam vorige week bekend te staan als de meest zenuwachtige kandidaat ooit in de geschiedenis van de talentenjacht. Hij haalde met zijn hakken over de sloot de liveshows. Tijdens de Knock-outs werd door Anouk zijn optreden al stilgelegd vanwege de zenuwen, die enorm op zijn stem sloegen. Geen knock-out, maar black-out voor Jasper.

Jasper kreeg een zeldzame tweede kans, want Anouk is meestal niet zo vergevingsgezind. Ook niet als ze de kandidaat absoluut een lieverd vind. Jasper geloofde er zelf ook niet meer heel erg in, blijkt uit verschillende interviews die hij sinds dat optreden heeft gegeven. Hij praatte alsof hij al verloren had.

 

Na een twijfelachtige knock-out is het bij de Liveshows van The Voice of Holland weer raak. Oneindig veel oefenen, vele gesprekken en zelfs een bezoekje van Jan Smit zijn eigen fysiotherapeut, niks hielp Jasper ontspannen. Hij zong elke noot zo vals als het maar zijn kon. Chantal probeerde hem daarna op zijn gemak te stellen, maar het was niet best. Maar onderschat nooit de underdog, want het publiek thuis vond Jasper aandoenlijk genoeg om hem door te stemmen naar de volgende ronde.

Optreden in een douchekabine

Als het aan Anouk ligt moet Jasper vlieguren maken. Meer optreden en van zijn zenuwen af komen. Want dit begint allemaal een beetje ongemakkelijk te worden. Jan blijft achter zijn kandidaat staan: “Je kan niks aan een hese stem doen, dus dit is botte pech.” Jan blijft voor Jasper strijden. Misschien kan hij de volgende keer in een douchekabine optreden, daar voelt hij zich toch het prettigst.

Tijdens de uitslag werd als allerlaatste Jaspers naam genoemd. Hij mag toch door naar de volgende liveshow. Vanaf dat moment is het een rollercoaster van emoties. Jan is door het dolle heen, Hij schiet letterlijk als een raket zijn stoel uit. Anouk ging los: “Zijn ze thuis helemaal koekoek geworden?!” Ali moest afscheid nemen van een van zijn kandidate. En Martijn probeerde uit alle macht het programma weer op de rails te krijgen. De studio werd een bizar kippenhok met een hysterische Anouk, een smekende Martijn, een springende Jan en een troostende Ali. Complete chaos dus. Dat belooft wat voor de volgende aflevering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.