Foto: Yvonne Coldeweijer valt Rachel Hazes direct aan na uitspraak rechter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs werd bekend dat Yvonne Coldeweijer de rechtszaak tegen Rachel Hazes heeft verloren. Toch lijkt Yvonne geen zin te hebben om zich aan de uitspraak van de rechter te houden…

Yvonne Coldweijer negeert volledig uitspraak rechter over Rachel Hazes

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is eventjes geleden voor de rechter gesleept door Rachel Hazes, de moeder van André Hazes. Yvonne heeft een tijdje geleden namelijk geclaimd dat er een privébrief van André aan zijn moeder gelekt zou zijn. En dat door Rachel zelf. Daarnaast heeft ze in een YouTube video ook gezegd dat Rachel narcistisch en manipulatief is en dat ze controle over haar zoon wil. Ook zou ze gesjoemeld hebben met de behandeling van André naar eigen belang én zou Dré’tje het contact met zijn moeder definitief hebben verbroken. De rechter heeft uitgesproken dat Yvonne dit allemaal moet rectificeren, omdat ze deze beweringen niet waar kon maken. Dat schrijft de blondine ook in haar rectificatie, die ze deelt op Instagram. Als allerlaatst heeft Yvonne ook een lief koosnaampje voor Rachel bedacht: Gecremeerde kroket. De rechter deed hier ook uitspraak over, namelijk dat Rachel niet meer zo genoemd mag worden door Yvonne. De juicekoningin onthult alles in haar Instagram verhaal, maar doet nog een klein steekje onder water en noemt Rachel tóch nog even een keertje indirect een gecremeerde kroket.

Yvonne Coldeweijer gecremeerde kroket Yvonne Coldeweijer rectificatieYvonne Coldeweijer Rachel Hazes

RTL Boulevard en Vandaag Inside staan achter Yvonne Coldeweijer

In het verhaal van Yvonne Coldeweijer zijn ontzettend veel dingen te lezen van andere media over de rechtszaak tussen haar en Rachel Hazes. Heel veel mensen vinden het toch maar raar dat de rechter in het voordeel van Rachel heeft gesproken. Yvonne kan haar uitspraken niet onderbouwen, omdat ze nooit heeft gezegd dat het daadwerkelijk zo was. Het enige wat Yvonne dus gedaan heeft, is een ideetje planten. Rob Goossens, van RTL Boulevard, staat achter Yvonne en laat dit duidelijk weten. “Ik begin het gevoel te krijgen dat onze rechters te netjes zijn om een objectief oordeel te kunnen vellen over de werkwijze van juicekanalen,” zegt hij. Ook vindt hij het gek dat, van alle scheldwoorden die Yvonne de kant van Rachel op heeft gegooid, de rechter ‘gecremeerde kroket’ het meest schadelijk vindt. Tijdens een uitzending van RTL Boulevard maken ze óók nog een klein grapje. Wanneer Miljuschka Witzenhausen het beeld inloopt met een lekkere traktatie, blijkt het een broodje kroket te zijn. Presentator Eddy Zoëy zegt tussen neus en lippen door: “Oh een gecremeerde kroket!”

Ook bij Vandaag Inside houden ze het niet geheim dat ze achter Yvonne staan. Johan Derksen doet er flinke uitspraken over. Als je zoiets niet kan hebben, heb je gewoon geen gevoel voor humor en geen incasseringsvermogen. Hij noemt Rachel zelfs een trut dat ze voor zoiets naar de rechter is gestapt. Yvonne kan er wel om lachen.

RTL Boulevard gecremeerde kroket Vandaag Inside Johan Derksen Rachel Hazes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!