Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lil’ Kleine krijgt waarschijnlijk een taakstraf voor zijn kiezen en Yvonne Coldeweijer kan daar smakelijk om lachen.

Het is weer feest in bekend Nederland. Lil’ Kleine, oftewel Jorik Scholten, een van de minst geliefde rappers van Nederland, heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen. Het OM eist 120 uur taakstraf en twee weken voorwaardelijke celstraf tegen de Drank en Drugs rapper. Hij wordt ervan verdacht in Amsterdam iemand mishandeld te hebben. De koningin van de Nederlandse roddels, Yvonne Coldeweijer, kan haar geluk niet op. Die kan namelijk enorm genieten van de straf van Jorik en deelt dan ook meteen het heugelijke nieuws met al haar volgers, zodat zij ook kunnen meelachen.

Lees ook: TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Yvonne deelt foto van hilarisch nieuws Lil’ Kleine

Het feit dat Jorik straks waarschijnlijk met een oranje vest naast de weg afval staat te prikken, is iets waar Yvonne hartelijk om kan lachen. Ze moet het nieuws dan ook snel even delen met haar volgers, zodat die ook mee kunnen genieten. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat iemand zo’n passende straf krijgt. Heel Nederland ligt straks drie weken lang in een deuk terwijl Jorik zijn straf uit zit. Yvonne kijkt nu al uit naar de foto’s van Jorik met zijn prikstok.

Vindt Yvonne de liefde op Tinder?

Yvonne heeft het niet makkelijk in de liefde. Ze deed ooit mee aan het programma First Dates VIPS, maar werd daar helaas teleurgesteld. Het leverde haar absoluut geen leuke vriend op. Misschien dat Yvonne haar droomman wel kan vinden via Tinder. Dat is in ieder geval de hoop. Dus mannen, als je kans wilt maken op een date met de koningin van de Nederlandse roddels, installeer dan snel Tinder. Je moet ook wel gek zijn als je Yvonne weg swiped op Tinder. Ze is prachtig, charmant en intelligent. Ook is ze op haar eigen manier een beetje sluw en geniepig, maar dat is juist leuk. Dan blijft het daten tenminste een beetje spannend. Er zijn dus genoeg redenen om met Yvonne te matchen op de dating app. Als je haar tegen komt en je denkt dat je een kans maakt, geef haar dan gelijk een like en wie weet loop jij straks over straat met deze beeldschone blondine aan je arm.
Yvonne krijgt diepte interview op spannende video

Meestal zegt Yvonne keihard ‘nee’ op interviews, omdat ze erg goed bekend is met de media en hoe erg zij dingen verdraaien. Toch heeft ze nu ingestemd met een interview en daar komen, zoals je aan de video hierboven kan zien, interessante antwoorden uit. Het beeld wat mensen van Yvonne hebben is dat ze over het algemeen een beetje een dom blondje is. Maar als je haar zo hoort praten over wat ze doet en hoe ze zichzelf ziet binnen de media wereld, dan wordt meteen duidelijk dat Yvonne een hartstikke slimme tante is die heel goed weet wat ze doet. Yvonne moet zeker niet zomaar onderschat worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!