Foto: Youtuber Sophie Milzink is stiekem enorme viespeuk in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink gaat niet alleen voor een strakker lijf naar de sportschool. De bekende vlogger en Youtuber heeft namelijk nóg een ‘hobby’ die ze graag beoefent in de gym. Soms is ze er zelfs zó fanatiek mee bezig, dat ze nauwelijks nog tijd heeft voor een workout..

Dit is waarom Sophie Milzink eigenlijk naar sportschool gaat

Zelf staat ze bekend als een sport-enthousiasteling die maar al te graag vele uren aan haar werkt in de gym. Sophie Milzink heeft een erg druk leven, maar desondanks blijft ze actief haar conditie en verbeteren. Zo ook haar favoriete lichaamsdeel: de welbekende strakke achterbumper waar iedereen zo hard voor zwoegt in de sportschool. Ze laat zichzelf op dat vlak ook veelvuldig motiveren als ze in de gym rondloopt. Soms zelfs zo erg, dat ze niks meer gedaan krijgt: “Ik wil een confession doen: ik doe hier altijd echt m’n best om niet te staren. Het intrigeert me gewoon.” Leuk om die woorden ook eens van een vrouw te horen! We sluiten ons volledig bij Sophie aan.

Sophie Milzink wordt afgeleid in sportschool

Sophie zelf kan zich helemaal verliezen in dit specifieke onderdeel. Of ze een voorkeur heeft voor de bumpers van mannen of vrouwen laat ze wel nog even in het midden. Zelf staat de sportfanaat hier wederom met een mooie, strakke broek op. Je zou je dan zeker af kunnen vragen waarom ze niet gewoon voor een spiegel gaat staan, dan wordt ze alleen nog maar afgeleid door haar eigen lijf. Maar goed: continu afgeleid raken wil je voorkomen als je fit wilt worden en blijven! Aan resultaten ontbreekt het natuurlijk niet bij Sophie, die er meer uitstekend uitziet. Haar progressie toont ze vaak vol trots op haar feeds. Maar op het filmpje zien we ook dat Sophie tegelijkertijd bezig is met de progressie van anderen…

Echte expert

Zelf deelt Sophie Milzink, wiens Instagram en Youtube volstaan met fitgirl-content en vakantiefoto’s,  allerlei sportieve beelden van zichzelf. Ze is ook een echte fan van dansen, gezond eten en fotograferen. Continu bewegen en je verdiepen in het menselijk blijkt veel uit te halen voor deze influencer. Sophies interesse gaat wél verder dan haar eigen , zo blijkt. Gelukkig gaat ze nog niet zo ver dat ze stiekeme kiekjes maakt in de sportschool, en deze vervolgens deelt op haar socials. Op dat moment verandert een fascinatie in een probleem!

De vriend van Sophie Milzink. Ook een fitte jongen

Brian Spierings woont samen met Sophie Milzink in Amsterdam. Mocht Sophie een keer wat anders onder de loep nemen dan de ogen van Brian, dan is hij vast niet te verlegen om zich even om te draaien voor een andere “point-of-view”. Gelukkig kan Sophie, zodra ze haar vriend even uit het oog verliest, zichzelf goed vermaken met de lijven van bekenden en onbekenden, zowel in en buiten de sportschool. Ongetwijfeld zorgt Brian er wel voor dat hij ook in shape blijft, zodat Sophie haar “hobby” kan blijven oefenen met hem. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!