Wow: Jade Anna gaat dankzij dit soort video’s niet heel lang vrijgezel blijven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Youtubers Jade Anna en Gio zijn geen stelletje meer. Jade Anna blijft echter niet bij de pakken neerzitten, en blijft gewoon vrolijk de meest verleidelijke beelden ooit met haar volgers delen. De mannen staan alvast in de rij!

Jade Anna kan haast geen onbekende naam meer voor je zijn. De blondine plaatst regelmatig de lekkerste plaatjes en doet het dan ook goed op Instagram. En dan bedoelen we ook héél goed! Zo heeft Jade Anna bijna een miljoen volgers op het platform. En het zou ons ook niets verbazen als de helft stiekem hoopt haar ooit tussen z’n lakens te hebben liggen. Dat is met dit spectaculaire filmpje wel duidelijk! Maar niet alleen gaan haar volgers wild om de beelden, ook haar recente relatie-update geeft fans hoop!

Jade Anna weer single na breuk met ex-vriend Gio Latooy

Al gaan de emoties van Jade Anna haar fans alle kanten op. Want waar de helft met goede hoop Tinder opnieuw download, ligt de rest in tranen. Hét internetkoppel van de Nederlandse social media ligt namelijk in duigen. Ja, je hoort het goed. Jade Anna maakt bekend dat het uit is met ex-vriend Gio Latooy en dat beide weer single de markt op gaan. En daar kwam toch flink wat oproer bij kijken. Logisch natuurlijk, want zowel Gio als Jade Anna barsten van de zéér betrokken volgers. En die hebben er allemaal wat over te zeggen. Het stel maakte het einde van hun relatie bekend in een openhartig YouTube filmpje en de comments durf je bijna niet in te duiken. Maar dat Jade Anna opnieuw single is hoor je weinig mensen over klagen!

Single Jade Anna verleidt fans met heerlijk filmpje

En na dit filmpje van Jade Anna gezien te hebben snappen wij dat volkomen. Want na deze bloedhete beelden ben ook jij spontaan verliefd op Jade Anna. We durven het haast te garanderen! Het kan haast niet anders dan dat je aan het watertanden bent na dit filmpje. Jade Anna pronkt namelijk met haar spectaculaire figuur in een wel zéér pakje. Zo paradeert ze rond in een piepklein broekje en laat haar fans daarbij echt smullen van haar strakke lijf. En met haar verleidelijke pose komt ook haar platte buik vol in het zonnetje te staan! Maar ook haar knellende topje is om van te watertanden. Zo lijkt het strakke stofje Jade Anna haar heerlijke pluspunten nog maar nét te bedekken en maakt ze het al helemaal spannend in het bubbelbad! Dat is wel duidelijk met zo’n grote glimlach.

Fans Jade Anna in oproer na intiem kijkje op achterwerk

Maar het heerlijke filmpje valt niet bij alle fans van Jade Anna in de smaak. Zo heeft iedereen wat te zeggen hoe Jade Anna paradeert met haar heerlijke bilpartij. Want zo met je achterwerk pronken in mooie setjes kan natuurlijk écht niet, schreeuwen de reacties. Al speelt jaloezie er ook een rol in als we de andere comments mogen geloven. “Alle mannen die reageren met negatieve comments: sorry dat je vriendin niet zo’n lekker lijf heeft”, lacht één scherpe fan. Nou, daar kunnen wij ons ook helemaal in vinden. Dat iedereen hoopt binnenkort Jade Anna te kunnen schaken is natuurlijk logisch. Al helemaal nu ze single is! Maar voordat je daar je adem om gaat inhouden, kijk toch maar eens goed naar haar spectaculaire Instagram. Daar vind je namelijk meer dan genoeg pareltjes om van te genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'