Foto: Yolanthe Cabau verliest sportieve strijd in dampende sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen verliest een spannende strijd in de sportschool. Zij moet helaas iemand anders de winst geven. 

In de sportschool brengt Yolanthe Cabau van Kasbergen graag haar tijd door. Ze is geobsedeerd door alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft en spendeert daarom graag haar tijd in de sportschool waar ze in alle rust aan zichzelf kan blijven werken. Maar heel soms krijgt ze competitie. Zo heeft Yolanthe een van haar vrienden, Yuvat, uitgenodigd om samen met haar de strijd aan te gaan. Alleen blijkt hij net even een tandje te fanatiek voor de knappe Yolanthe.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe gaat niet zo snel als ze zou willen

Waar Yuvat behendig heen en weer springt en in een razend tempo zijn armen op en neer beweegt, staat Yolanthe er maar een beetje bij te kijken in het begin. Ze is namelijk enorm verbaasd. Natuurlijk is haar conditie niet slecht, maar het komt niet in de buurt van die van Yuvat. Heeft ze eindelijk haar meerdere gevonden in de fitness wereld? Het lijkt er wel op. Yuvat maakt mooi van het moment gebruik om Yolanthe eens even stevig aan te pakken en haar te laten voelen wat een echte training nu is.

Yolanthe springt van links naar rechts op leuke video

Ondanks het heftige tempo, geeft Yolanthe natuurlijk niet zomaar op. De beeldschone actrice springt van links naar rechts en doet er alles aan om Yuvat en zijn belachelijk hoge tempo bij te houden. en dat alles met een lach op haar gezicht. Wat is Yolanthe toch ook een topvrouw. De strijd met Yuvat heeft ze misschien verloren, maar al dat trainen zorgt er in ieder geval voor dat Yolanthe er nog steeds hartstikke verleidelijk uit ziet. En dat is ook wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.