Foto: Yolanthe Cabau vergeet broek tijdens boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau haastte zich naar de boot om zo nog de zonsondergang te kunnen zien, maar vergat in alle haast haar broekje. 

Die Yolanthe toch… De bloedmooie actrice en lifestyle coach houdt van de mooie momenten in het leven. Elk klein geluksmomentje wil Yolanthe graag vieren. Dus daarom haastte ze zich ook richting het water om op de boot te genieten van een magische zonsondergang. Alleen in al haar haast was Yolanthe wel één ding vergeten. Ze had namelijk haar broekje niet mee. Gelukkig was het shirt dat ze droeg groot genoeg om dat net aan te verhullen, anders zou Yolanthe toch wel een klein probleempje hebben gehad. Ach, de verleidelijke brunette heeft er waarschijnlijk weinig moeite mee, en de mensen op de kade zeer waarschijnlijk nog minder, als ze Yolanthe zonder broekje zien.

Lees ook: Yolanthe Cabau duikt rimboe in op neppe foto’s
Yolanthe geniet aan de Nijl van luxe vakantie

De prachtige actrice vond het hoognodig tijd om eens een vakantie te pakken. En geef haar eens ongelijk. In het warme zonnetje aan de oevers van de Nijl geniet Yolanthe in alle rust van het leven. Wat voor betere vakantie had ze zich kunnen wensen? Aangezien Yolanthe meestal aan het werk is, is het fijn om de beeldschone brunette eens een keer te zien ontspannen. Dat heeft ze namelijk wel verdiend.

Zelfs op foto zonder broekje ziet Yolanthe er zeer charmant uit

Zelfs zonder een broek aan is Yolanthe nog een van de meest charmante dames op deze planeet. Of ja, misschien komt het ook wel een beetje omdat ze geen broek aan heeft. Dat maakt haar toch een klein beetje verleidelijker dan voorheen. Yolanthe ziet er in het warme licht van de zonsondergang natuurlijk adembenemend uit. Er zijn maar weinig vrouwen zoals Yolanthe, maar foto’s als deze bewijzen dat maar weer eens extra. Yolanthe weet al haar volgers te imponeren met haar prachtige foto’s.
Yolanthe deelt zonnige foto in een spannend rood pakje

Maar haar Egyptische avonturen beperken zich niet alleen tot de Nijl. Yolanthe hangt de echte toerist uit en bezoekt de meest indrukwekkende plekken. Daar doet ze natuurlijk wel een spannend rood pakje bij aan. Want je moet er nu eenmaal op je best uitzien als je op vakantie bent. Yolanthe haar rode pakje is misschien iets te warm voor het klimaat waar ze zich begeeft, wat verklaart waarom ze later zonder broekje aan de Nijl moest afkoelen. Maar desalniettemin ziet het strakke pakje er geweldig uit. Het benadrukt goed het prachtige van Yolanthe en zorgt ervoor dat al haar beste kanten worden belicht. Yolanthe zou dit strakke rode pakje wel eens vaker uit de kast mogen halen. Het is namelijk een van haar betere outfits.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!