Foto: Yolanthe Cabau lijkt helemaal niks aan te hebben tijdens heerlijk zomeravondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau lijkt al haar kleren te hebben uitgetrokken tijdens een zomerse danssessie met haar vriendinnen op Ibiza…

De knappe Yolanthe Cabau heeft duidelijk niet meer alleen haar vaste woonplaats in Nederland. De actrice en presentatrice is op allerlei verschillende plekken over de wereld te vinden, van waaruit ze werkt en de mooiste plaatjes plaatst op haar Instagram account. Ook is Yolanthe Cabau natuurlijk altijd actief bezig met haar eigen fitness merk CABAU Lifestyle. Dit doet de brunette onder andere vanuit Los Angeles, waar ze druk werkt aan haar acteer carrière. Nu is Yolanthe naar een andere zonnige bestemming afgereisd.

Yolanthe Cabau lijkt zonder kleding te dansen in de zon

Iedere zomer, en met vlagen door het jaar heen, is Yolanthe Cabau ook erg veel op het Spaanse eiland Ibiza te vinden. Dit is ook niet heel gek want Yolanthe heeft haar roots op het eiland liggen en een gigantische villa om naar terug te keren. Op Ibiza maakt Yolanthe altijd haar allermooiste foto’s. Het helpt natuurlijk mee dat de zon geregeld hard schijnt en dat Yolanthe dan haar kleding snel uittrekt. Anders is het veel te heet natuurlijk. Net zoals op onderstaande foto. Er zijn twee schaduwen te zien die aan het dansen zijn, maar het lijkt wel alsof ze helemaal geen kleding aan hebben. Het linker lichaam op de foto is van Yolanthe en dat ziet er geweldig uit, zonder bandje of touwtje van een zwempakje. Door het tegenlicht is het een wel erg spannende foto geworden die iedereen helemaal gek maakt.

Yolanthe Cabau likt aan ijsje bij zwembad

De knappe Yolanthe Cabau weet precies hoe ze haar volgers blij maakt. Zo plaatst de brunette onderstaande foto waarop ze samen met haar zoontje Xess Xava is te zien. De twee genieten lekker van een ijsje aan de rand van het prachtige zwembad. Het lijken zelf gemaakte ijsjes waar ze van aan het genieten zijn. Yolanthe en haar zoontje kijken allebei geïnteresseerd ergens heen, maar het is de vraag wat daar te zien is. Wel ziet Yolanthe er geweldig uit in haar witte topje met bijpassend rokje die abnormaal kort is.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau pronkt met haar beeldschone zussen in knellend bovenstukje

Yolanthe Cabau deelt intieme video beelden van shoot

Het is wel duidelijk dat het zoontje van Yolanthe Cabau alles voor haar betekent. De brunette deelt de ene naar de andere lieve foto of video met haar kindje. Zo hebben de twee zelfs een shoot samen gedaan voor haar eigen merk CABAU Lifestyle. Op de video zien we Yolanthe en Xess Xava elkaar heel lief aan kijken en een kusje geven. Het resultaat van de shoot zijn prachtige foto’s van de twee en van Yolanthe zelf, die aan alle kanten aan het stralen is.

@cabaulifestyle #beforeandafter #behindthescenes #yolanthecabau #cabaulifestyle ♬ Cruel Summer – Taylor Swift

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?