Foto: Yolanthe Cabau laat zien hoe ze zich in bad vermaakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de meest spannende vrouwen van Nederland. In haar stories op Instagram deelt ze een heel intiem moment. 

Model en actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen is altijd bezig om haar eigen merk, Cabau Lifetstyle, te promoten. En daar neemt ze geen minuutje rust voor. Zelfs niet in bad, waar ze eigenlijk hoort te ontspannen, maar de hele tijd bezig is met het aanprijzen of een demo geven van haar producten. Haar volgers maakt het niet zo veel uit. Die krijgen namelijk een bijzonder inkijkje in het privéleven van Yolanthe. Want wanneer mag je nou kijken naar Yolanthe in bad. Dat is wel een heel bijzonder moment.

Lees ook: Yolanthe Cabau onthult wilde plannen op foto in fitnesskleding

Yolanthe laat het bad alvast vol lopen

De bloedmooie Yolanthe begint haar avond met het lekker vol laten lopen van haar badkuip. Voor haar volgers was dit het moment om op te gaan letten. Want wat gaat Yolanthe allemaal doen in bad? En wat krijg je als haar volger straks allemaal te zien. Spannende vragen met minstens net zulke spannende antwoorden. Het was het begin van een avond waarin Yolanthe veel van zichzelf liet zien. Zowel figuurlijk als letterlijk.

Yolanthe glibbert haar bad in

Nadat het bad gevuld was met warm water, besluit Yolanthe dat het tijd is om even een paar drupperls olie met het water te mengen. Dit alles zorgt ervoor dat Yolanthe straks beter kan ontspannen en dat heeft het knappe model wel verdiend. In bad komt Yolanthe helemaal tot rust en nu weet je ook waarom. Met haar speciale olie en middeltjes weet ze zichzelf maximaal te ontspannen. En om de mensen thuis te helpen in hun leven, moesten die geheime middeltjes natuurlijk even gedeeld worden.

Yolanthe deelt een verleidelijke massage met haar volgers

Dan gebeurt er iets waar veel van haar volgers alleen maar van hadden kunnen dromen. Yolanthe begint zichzelf in te smeren met olie en met behulp van een speciaal stukje plastic zichzelf te masseren. Het maakte de avond, die al enorm spannend was, nog net even een stukje spannender. Veel mensen konden dan ook niet wachten op de volgende video. Want hoe zou Yolanthe zichzelf gaan overtreffen na dit prachtige stukje film? Dan kon toch haast bijna niet. Maar ze kregen ongelijk toen Yolanthe het volgende deel van haar avond online zette.

Yolanthe gaat op en neer met haar speciale plastic vriend

Yolanthe gaat helemaal los met haar kleine plastic vriend. Je zou bijna denken dat de beeldschone brunette gewoon vergeten is dat ze op Instagram aan het posten is. Maar natuurlijk kijkt iedereen tevreden toe hoe Yolanthe helemaal tot rust komt. Met haar leuke video’s en fijne tijd in bad heeft Yolanthe in ieder geval de avond van haar leven. En dat geldt ook wel voor haar volgers, die minstens net zo blij en ontspannen zijn na het zien van al de filmpjes. Zo maakte Yolanthe van een hele doorsnee avond, een nacht om nooit meer te vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.