Foto: Yolanthe Cabau laat zich van top tot teen bekijken in doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau heeft meestal wel hele charmante pakjes aan op de foto, maar er moet altijd een spannend randje aan zitten. Kijk maar!

Knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt veel los met jurkje

Hoewel het jurkj dat Yolanthe Cabau van Kasbergen draagt op haar laatste foto, toch wel erg stijlvol te noemen is, blijft het een erg spannend kledingstuk. En dat komt, omdat de stof van het jurkje flink aan het doorschijnen is. Je krijgt daardoor veel mer van Yolanthe Cabau te zien dan je wellicht had verwacht bij zo’n filmpje. En dat is natuurlijk best wel een leuke verrassing. Yolanthe weet met haar jurkje in ieder geval een hoop los te maken bij haar volgers. Ze schudt een beetje met haar heupen en iedereen wordt wild.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat haar flinke heuvels zien in sportschool

Yolanthe draait een spannend rondje voor de camera

De knappe actrice weet precies wat ze moet doen op camera om ervoor te zorgen dat ze een spannend filmpje kan maken. Ze doet een klein rondje en weet op die manier haar lichaam goed in beeld te brengen. Dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Omdat Yolanthe zo’n rondje draait, kan je haar lichaam vanuit elke hoek bekijken. Het jurkje zit erg strak, waardoor je alle mooie vormen van het lichaam van Yolanthe ook goed meekrijgt. En omdat de stof doorschijnt krijg je nog even wat extra’s te zien ook op het mooie filmpje. Yolanthe wet zo met slechts één filmpje al haar volgers zeer tevreden te stellen.

Dansende Yolanthe Cabau stelt nooit teleur

Behalve acteren en poseren kan Yolanthe nog iets heel goed. Dat is namelijk dansen. Dus wanneer je de knappe brunette een beetje ritmisch ziet bewegen op beeld, zoals bij de video hierboven, dan heb je gelijk iets moois om naar te mogen kijken. Yolanthe weet haar volgers te betoveren door eens wild met haar heupen heen en weer te slingeren. Haar aantrekkelijke lichaam houdt iedere Nederlander namelijk nog steeds in zijn greep. Yolanthe beloont haar volgers gelukkig ook vaak genoeg met een verleidelijke foto om hen zo een beetje tevreden te houden.

Heel Nederland smult nog steeds van Yolanthe Cabau

Ze woont zelf al een tijdje niet meer in Nederland, maar toch weet Yolanthe de gemoederen in ons kleine landje goed bezig te houden. Met haar prachtige foto’s geeft ze de Nederlanders iedere dag iets nieuws om naar te mogen kijken. En aangezien ze nog steeds meespeelt in bioscoopfilms, weet ze ook nog mensen genoeg te entertainen op het grote scherm. Met haar eigen merk CABAU probeert ze iedere Nederlander weer gezond en aan het sporten te krijgen. Deze veelzijdige dame heeft zo een aantal verschillende manieren om binding te houden met Nederland. De gemiddelde Nederlander weet ook nog steeds wie Yolanthe Cabau is en dankzij foto’s als deze zullen ze dat niet zo snel vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!