Foto: Yolanthe Cabau laat haar flinke heuvels zien in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het goed voor elkaar. Ze heeft haar helemaal afgetraind voor de sportschool. 

Yolanthe Cabau laat zien hoe het moet in de sportschool

Een van de aantrekkelijkste dames van Nederland blijft nog altijd Yolanthe Cabau. Ze is er dan ook niet tegen om haar fans routinematig haar meest recente fitnessvorderingen te laten zien. Deze keer leidde ze haar fans in een zware oefening. Yolanthe Cabau van Kasbergen brengt graag tijd door in de sportschool. In de sportschool kan ze zichzelf namelijk in alle privacy blijven verbeteren, aangezien ze geobsedeerd is door alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft. En dat levert regelmatig leuke foto’s en video’s op. Zoals ook het kiekje heironder.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau hengelt met dit strakke pakje naar baantje in Formule 1

Het fantastische sportieve van Yolanthe Cabau

Vaak moet je genoegen nemen met selfies en andere zelf genomen foto’s. Maar deze keer laat Yolanthe Cabau je echter een andere kant van zichzelf zien. Yolanthe laat regelmatig zien hoe ze haar buikspieren traint met verschillende workouts. Al dat trainen levert natuurlijk een fantastisch op. Dat kan je ook wel zien op de foto. Yolanthe ziet er weer adembenemend uit in haar strakke sportpakje. De knappe brunette laat alle andere vrouwen van Nederland dan ook ver achter zich als het gaat om sporten. Zeker als ze dit soort pakjes aantrekt.
Yolanthe ziet er tijdens het sporten altijd geweldig uit

De knappe actrice weet er tijdens het sporten altijd prachtig uit te zien. In de meest uiteenlopende outfits weet ze zich tijdens haar training actief te presenteren. Zeker paars is een kleur die haar erg goed staat. De knappe actrice heeft vele outfits in die kleur dan ook in haar kast liggen. Af en toe maakt ze haar volgers blij met een kleine blik op zo’n prachtige outfit. En dat doet hen natuurlijk erg veel goeds. De outfits van Yolanthe Cabau zijn altijd enorm om van te genieten. Je kan er eigenlijk wel van verzekerd zijn dat wanneer Yolanthe een nieuwe foto plaatst, dat het een absoluut feestje wordt. Yolanthe weet met haar uiterlijk al haar volgers te betoveren en helemaal door het lint te laten gaan.

Het knappe van Yolanthe Cabau

Maar natuurlijk weet Yolanthe Cabau nog het meest te betoveren met haar fantastische . Haar prachtige rondingen komen altijd goed uit in de outfits die ze draagt en haar strakke lijf is dankzij al dat sporten alleen nog maar mooier geworden. Er zijn maar weinig vrouwen die er zo goed uit zien als Yolanthe Cabau. Maar de knappe actrice weet ook nog eens de aandacht van haar volgers goed vast te houden door regelmatig updates te geven over haar leven en nieuwe foto’s en video’s te plaatsen. Daarmee is Yolanthe ook een goed voorbeeld voor andere influencers. Al kunnen die nooit het perfecte van Yolanthe kopiëren.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!