Foto: Yolanthe Cabau hengelt met dit strakke pakje naar baantje in Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft blijkbaar een erg snelle hobby. in dit strakke pakje solliciteert ze bij de Formule 1. 

Met dit pakje hengelt Yolanthe Cabau naar baantje bij de Formule 1

Wie had gedacht dat de knappe Yolanthe cabau van Kasbergen hield van de Formule 1? De knappe brunette heeft zich namelijk helemaal in de stijl van de sport gekleed. En dat is wel bijzonder te noemen natuurlijk. De prachtige Yolanthe, die je kent van haar werk als model en actrice, heft blijkbaar een voorliefde voor de F1. Want ze heeft een outfit aangetrokken die zeer doet denken de races. Misschien is ze gewoon wel aan het solliciteren aan een baantje bij de F1. Dan is dit wel de manier om het te doen.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau heeft haar heetste festival-outfit voor het laatst bewaard

Het strakke pakje van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Natuurlijk valt er nog iets op aan het pakje van Yolanthe Cabau. Want behalve dat het er uit ziet alsof het zo van een racebaan afkomt, is het natuurlijk ongelooflijk strak. En dat is zeer vermakelijk om naar te kijken. Yolanthe lijkt dat zelf ook wel door te hebben, want ze moet continu glimlachen. Met haar spannende pakje weet ze in ieder geval haar fans erg gelukkig te maken. Want die zitten altijd wel klaar om de eerstvolgende foto van Yolanthe te kunnen zien. En dit is dan gewoon een prachtig cadeautje. Pakjes als deze zorgen ervoor dat Yolanthe zo geliefd is bij haar volgers.

Yolanthe Cabau plaatst graag spannende foto’s op Instagram

Als je Yolanthe al even volgt op social media, dan weet je wel dat de knappe brunette vaak genoeg mooie foto’s van zichzelf online zet. Dat is voor veel mensen ook de reden om haar te blijven volgen. Ze krijgen namelijk een continue stroom aan mooie foto’s aangeboden. De vormen van de prachtige actrice komen ook nog eens heel goed naar voren in alle strakke pakjes die ze draagt op die foto’s. Dus als je de foto’s uit deze post al leuk vond om naar te kijken, dan kunnen we zeker aanraden om de Instagram pagina van Yolanthe te bezoeken. Daar staan nog veel meer mooie kiekjes.

Dit is de reden dat Yolanthe zoveel leuker is dan andere vrouwen

Yolante’s idee met al haar spontane foto’s is om te laten zien dat ze net zo normaal is als andere vrouwen. Maar helaas, het werkt niet. Sterker nog, als de andere foto’s op het Instagram-kanaal van Yolante iets bewijzen, dan is het dat ze vele malen aantrekkelijker is dan de gemiddelde vrouw. Gelukkig ook maar, anders kun je niet zo erg van haar foto’s genieten. Maar feit blijft wel dat Yolanthe met kop en schouders boven de andere vrouwen in Nederland uit steekt. En hoewel ze zelf misschien een klein beetje bescheiden is, is dat dus nergens voor nodig. Want Yolanthe is oprecht een van de knappere vrouwen die ons landje heeft geproduceerd. Het is eigenlijk jammer dat ze maar zo weinig in Nederland aanwezig is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!